Share
Recunoștință: Mesajul unui maramureșean vindecat de COVID-19. “Consider că tratamentul prescris de doctor a fost profesionist și esențial”

Recunoștință: Mesajul unui maramureșean vindecat de COVID-19. “Consider că tratamentul prescris de doctor a fost profesionist și esențial”

Pandemia COVID-19 a dat peste cap viețile tuturor în ultimul an. Mii de maramureșeni au fost infectați cu noul coronavirus, dar, ca urmare a schemelor de tratament primite, s-au vindecat.

Bucuria însănătoșirii a generat recunoștință în sufletele celor care au trecut peste bine de boală. Este și cazul unui maramureșean care a redactat un mesaj emoționant despre medicul căruia îi datorează asta.

„Sunt unul dintre pacienții înscriși pe listele Cabinetului medicului de familie „Dr. Conțiu, Constanța&Liviu”. De fapt, eu sunt înscris pe lista doamnei Constanța Conțiu și de-a lungul timpului am colaborat, în calitate de medic-pacient foarte bine. Începutul anului 2021 a debutat un pic mai prost, din punct de vedere al sănătății, pentru mine. Totul a culminat cu niște accese de tuse incredibil de puternice, începând de la 1.30 noaptea, până dimineața. Plus o stare de oarecare moleșeală. Atunci am hotărât să merg la medic și cum era miercuri, de serviciu fiind dr. Liviu Conțiu, am apelat la serviciile dânsului.

După un consult riguros mi-a prescris un medicament pentru înlăturarea tusei și mi-a recomandat să fac urgent testul Covid și o analiză imagistică la plămâni. Am plecat la Baia Mare și, în regim de urgență, am făcut testul. Rezultatul: pozitiv. Deci eram infectat cu noul Coronavirus, Covid 19. L-am anunțat imediat telefonic iar medicul mi-a prescris o nouă schemă de tratament, adaptată noii situații. Ajuns acasă, după o zi de tratament tusea a încetat aproape total însă mai aveam o stare de lehamite și de lipsa poftei de mâncare. Dar, după 2 zile de tratament, totul a revenit la normal. Poftă de mâncare, lipsă tuse, lipsă sforăit în timpul somnului, respiratie mult mai ușoară. În plus, datorită și atenției acordată alimentației am dat jos vreo 7 kilograme! Consider că tratamentul prescris de doctor Livian Conțiu (vezi foto atașat) a fost profesionist și esential și și-a atins 100% scopul. Menționez că tot la îndemnul d-lui doctor făcusem în luna noiembrie și un vaccin antigripal care, consider eu, a avut un rol esential în lupta corpului cu Covidul.

Am scris aceste rânduri nu doar pentru a-i mulțumi doctorului Conțiu pentru seriozitate și profesionalism ci și pentru a trage un semnal de alarmă tuturor celor care subestimează puterea virusului. Efectele acestuia nu se manifestă la fel la toți oamenii. Sunt o serie de factori, de alte boli asociate, care pot agrava starea pacientului. Vaccinarea împotriva COVID-19 este importantă pentru că reduce riscul de îmbolnăvire și riscul de a dezvolta o formă severă de boală. Vaccinarea este un instrument important pentru a opri răspândirea pandemiei. Eu mă voi vaccina! Încă o dată, mulțumiri alese, d-le doctor Livian Conțiu! Un pacient sănătos”, este mesajul maramureșeanului.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu