Share
Zi națională: Locuitorii comunei Fărcașa, îndemnați să arboreze tricolorul de 1 decembrie

Zi națională: Locuitorii comunei Fărcașa, îndemnați să arboreze tricolorul de 1 decembrie

Mai sunt câteva zile până în 1 decembrie. Cu acest prilej, în comuna Fărcașa locuitorii sunt îndemnați să arboreze drapelul cu mândrie.

„Peste numai 3 zile vom sărbători împreună Ziua Națională a României, o zi dedicată unității de neam și de credință pentru românii de pe toate meridianele pământului. Drapelul național este un simbol pe care orice român ar trebui să-l aibă şi să-l afişeze cu mândrie. Este simbolul ţării noastre.

Vă îndemn, stimați locuitori ai comunei Fărcașa, pe fiecare dintre dumneavoastră ca acum, în pragul acestei mari sărbători, să arborați drapelul tricolor având culorile roșu, galben și albastru ca pe un semn de bucurie pe care o putem manifesta, fiecare dintre noi, în semn de recunoştinţă faţă de înaintașii care au făurit istoria acestei ţări.

Văzând fluturarea mărețului tricolor ne vom putea gândi și mai mult la ceea ce-am putea întreprinde fiecare dintre noi pentru ţara noastră, pentru siguranța și prosperitatea ei. Implicarea fiecărui cetăţean este esenţială pentru o ţară puternică!” – transmite primarul Ioan Stegeran, potrivit paginii de facebook a comunei.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu