Share
Telverde: Linie telefonică la care pot fi reclamate problemele existente pe drumurile județene din Maramureș

Telverde: Linie telefonică la care pot fi reclamate problemele existente pe drumurile județene din Maramureș

Autoritățile județene au organizat, la Dragomirești, o întâlnire cu primarii de pe Valea Izei, cu antreprenorul general care a câștigat licitația de reabilitare a acestui drum județean, dar și cu reprezentanții subcontractanților, despre problemele punctuale existente în fiecare zonă.

Astfel de întâlniri au loc lunar, bilunar sau ori de câte ori situația o impune, iar ploile din ultima perioadă au reprezentat unul dintre motivele pentru care primarii din Bârsana, Dragomirești, Bogdan-Vodă, Săcel, Săliștea de Sus, Rozavlea și Strâmtura au fost invitați la discuții. Astfel, primarii din cele șapte localități au abordat problemele legate de rigole, descărcări de ape pluviale, conexiunea cu rețelele de utilități, accesul la proprietăți etc.

Autoritățile județene au dat asigurări că, în câteva zile, va deveni operațional un TELVERDE, linie telefonică la care toți șoferii care doresc să reclame situații care nu ar trebui să existe în trafic pe drumurile județene și în special pe drumurile aflate în reabilitare vor putea să sesizeze problemele existente.

Obiectivul de investiție ”Reabilitare DJ 186 sector Bârsana (DJ 185) – Strâmtura – Rozavlea –  Șieu – Bogdan Vodă – Dragomirești – Săliștea de Sus – Săcel (DN 17C)” este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală II, program guvernamental gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene pentru finanțarea proiectelor locale de dezvoltare prin realizarea unor lucrări de infrastructură rutieră.

Sectorul de drum DJ 186 care a intrat în reabilitare are o lungime totală de circa 39,2 kilometri, valoarea contractului de finanțare ridicându-se la suma de 114.736.038 lei.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu