Share
Se fac creșă și teren de sport lângă Liceul ”Traian Vuia” din Tăuții Măgherăuș (GALERIE FOTO)

Se fac creșă și teren de sport lângă Liceul ”Traian Vuia” din Tăuții Măgherăuș (GALERIE FOTO)

Campusul amenajat lângă Liceul Tehnologic ”Traian Vuia” din Tăuții Măgherăuș va fi completat cu două noi obiective. Administrația locală a început lucrările pentru o creșă care va avea 60 de locuri. Valoarea totală a investiției e de 4,7 milioane de lei, din care contribuția din fonduri UE este de 2,1 milioane de lei. Data finalizării proiectului este 31 mai 2021.
„Se marchează perimetrul pentru a fi predat amplasamentul constructorilor. Am promis și ne străduim să asigurăm spații de creștere și educare a copiilor noștri de la o vârstă fragedă. Această investiție va completa campusul școlar existent!” – a explicat Anton Ardelean, primarul orașului Tăuții Măgherăuș.
De asemenea, tot acolo a început amenajarea unui teren de sport multifuncțional. „Pe suprafața de joc va fi aplicat material antitraumă. De asemenea, terenul va avea și alte dotări speciale. Această investiție va putea fi utilizată gratuit după ora 14.00 de toate persoanele care doresc să facă mișcare în aer liber, mai ales că terenul este amplasat în zona centrală a orașului!” – a completat Anton Ardelean. (C.Ț.)

Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu