Share
Petiție a locuitorilor din Băiuț, dornici să aibă semnal bun la telefonul mobil

Petiție a locuitorilor din Băiuț, dornici să aibă semnal bun la telefonul mobil

În zonele mai izolate ale județului, accesul la semnal pentru telefonul mobil este limitat, generând nemulțumiri în rândul cetățenilor.  Comuna Băiuț, situată pe o vale situată între masivele Gutâi și Țibleș, unde semnalul este slab spre foarte slab, este un astfel de caz. Iar oamenii încearcă să impulsioneze rezolvarea situației, cu mijloacele care le stau la îndemână.

  • „Știm cu toții; semnalul la telefoanele mobile este foarte slab sau, în unele locuri – cum ar fi Valea Strâmbului -,  chiar inexistent, Dacă există persoane, mă refer la cei care sunt în comună, și  care ar avea un pic de timp, propun crearea unei liste cu semnături de la locuitori și să încercăm să facem o cerere pentru o antenă de telefonie, care să acopere toată zona comunei. Eu zic să încercăm să facem ceva pentru binele comunei” – au propus Cristi și Mella Ceteraș.
  • „Corect spus, aici, pe Valea Strâmbului, trebuie să ieși  pe stradă să prinzi un pic de semnal și să poți vorbi”  (Raul Mirel Bot)
  • „Super idee, chiar ar trebui îmbunătățit semnalul, indiferent de rețea”  (Ioan Treitli).

Unii băiuțeni au propus chiarsă inițieze o cerere pe site-ul petitieonline.ro.

E bine de precizat că, din octombrie 2019,  gradul de acoperire cu semnal 2G, 3G sau 4G pentru toți operatorii mobili activi pe piața din România poate fi verificat aici. (C.Ț.)

Foto: Raul Bistrischi.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu