Share
Peste 1200 de consumatori din 5 localități au rămas  fără curent electric

Peste 1200 de consumatori din 5 localități au rămas fără curent electric

Rafalele puternice de vânt au afectat parțial o linie de medie tensiune din zona localităților Valea Chioarului șii Boiu Mare. Sunt afectate 16 posturi de transformare și au rămas nealimentati cu enegie electrică 1226 consumatori. Sunt afectate parțial localitățile Valea Chioarului, Boiu Mare, Prislop, Mesteacăn și Fericea. Două echipe de intervenție de la ”Electrica” lucrează pentru remedierea defecțiunilor.

Viceprimarul din Valea Chioarului, Gelu Florin Miclăuș, a declarat că  este afectată zona cea înaltă a comunei, pe linia de înaltă tensiune care vine dinspre Boiu Mare.

Primarul comunei din Boiu Mare, Gavril Pop, a explicat că este pană de curent de pe la ora 12.30. „Cam toată comuna este afectată, dar știu că angajații de la Electrica intervin deja. Pe linia de înaltă tensiune care merge către Valea Chioarului se întâmplă cel mai des astfel de avarii. Ultima dată s-a întâmplat în urmă cu aproximativ o lună, când a fost zăpadă pe linie. Atunci pana ce curent a ținut cam două ore” – a explicat primarul din Boiu Mare.

Până seara, pe la ora 18.00,  problemele s-au rezolvat, ultiimii care au fost reconectați la alimentarea cu energie electrică fiind cei 145 de consumatori din Fericea (C. Ț.).


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu