Share
Lucrări: Reabilitarea DJ 186, pe Valea Izei, va fi reluată; Întârzierea, cauzată de situația de la Suceava

Lucrări: Reabilitarea DJ 186, pe Valea Izei, va fi reluată; Întârzierea, cauzată de situația de la Suceava

În această perioadă, ample lucrări de reabilitare au loc pe DJ 186 pe Valea Izei.

Pe tronsonul de drum dintre Bârsana (DJ185) – Strâmtura – Rozavlea – Șieu – Bogdan Vodă – Dragomirești – Săliștea de Sus – Săcel (DN 17C) firma prestatoare execută lucrări de relocare utilități la rețelele de apă, iar în paralel se întreprind demersuri pentru obținerea avizelor, acordurilor și autorizațiilor în vederea construirii organizării de șantier.

Reabilitarea DJ 186 pe Valea Izei, între Bârsana și Săcel, este un proiect al forului județean și este finanțat din fonduri guvernamentale prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) II. Valoarea totală a lucrărilor este de 91.891.820,71 lei fără TVA, iar durata totală de execuție a lucrărilor este de 18 luni.

Autoritățile județene spun că unul dintre motivele întârzierii în începerea lucrărilor a constat în faptul că antreprenorul general al contractului are sediul în Suceava, o localitate aflată în carantină totală din cauza numărului mare al infecțiilor cu noul coronavirus, însă soluționarea problemei a venit prin intermediul unor subcontractori din Maramureș.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu