Share
În Tămășești se desfășoară cea de-a II-a ediție a taberei creștine „Satul românesc între tradiție și credință” (GALERIE FOTO)

În Tămășești se desfășoară cea de-a II-a ediție a taberei creștine „Satul românesc între tradiție și credință” (GALERIE FOTO)

Miercuri, 22 iulie, a debutat tabăra creștină „Satul românesc între tradiție și credință”, organizată de Biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril” Tămășești. Aceasta se va desfășura până în 26 iulie.

La manifestare participă peste 20 de copii, iar activitățile pe care le desfășoară sunt diverse.

„Respectând normele de distanțare socială privind organizarea taberelor de creație, în perioada 22 – 26 iulie, parohia noastră organizează a II-a ediție a taberei creștine „Satul românesc între tradiție și credință”. Sunt 22 de copii. Facem pictură pe sticlă, activități în aer liber (pescuit, vizită la ferma de animale) etc. Vineri mergem în excursie la Cheile Lăpușului și sâmbătă excursie la pădure și foc de tabără. Duminică participarea la Sfânta Liturghie și expoziția de icoane și premierea participanților.

Aș vrea să spun că nu este doar meritul meu, ci și al profesorilor, voluntarilor și credincioșilor din parohie care sunt implicați”, a declarat, pentru DirectMM.ro, preotul paroh Dorel Chiș.

L.C.H.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu