Share
Două zile de distracție la Târgul Cepelor, la Asuaju de Sus (GALERIE FOTO)

Două zile de distracție la Târgul Cepelor, la Asuaju de Sus (GALERIE FOTO)

În 7 și 8 septembrie la Asuaju de Sus s-a desfășurat tradiționalul Târg al Cepelor, în cadrul Festivalului interjudețean al cântecului, dansului și portului popular codrenesc.

Sâmbătă, la ora 20.00, pe scenă a urcat formația Talisman. Apoi cei prezenți au fost invitați să participe la discotecă în aer liber. Acțiunile celei de-a doua zi au început cu spectacolul oferit de  formații de amatori din județele Maramureș, Satu Mare și Sălaj. Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc la ora 12.00.

”Anul viitor vom ajunge la a 50-a ediție și sper doar să fim sănătoși, să ne revedem cu la fel de multă bucurie și în număr cel puțin la fel de mare”, a declarat primarul din Asuaju de Sus, Vasile Boitor.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. Bancos Ioan

    Un festival campenesc traditional, cu o tematica care celebreaza cultura si spiritualitatea rurala este transformata de un primar bahic intr-un show de prost gust, cu o scena sufocata de lumini colorate, solisti expirati si o formatie jalnica care aminteste de o trupa Talisman care, candva, nu se cobora in zoaiele enterteinmentului si balegar, pentru cativa pumni de euro. Asa se intampla cand sarbatorile satului sunt alterate de modernismul desuet, cand primari din rasa „altul mai bun nu este” pastoresc satele rispind banii publici. O RUSINE PENTRU TARA CODRULUI, O RUSINE PENTRU ADMINISTRATIA PUBLICA, UN PRIMAR AL CARUI TUPEU SI NESIMTIRE PAR A FI VESNICE!

    Răspunde

Lasă un comentariu