Share
Anchetă: 30 amenzi în cazul înmormântării de la Moisei

Anchetă: 30 amenzi în cazul înmormântării de la Moisei

Informații în cazul înmormântării de la Moisei, anchetate de autoritățile maramureșene. Reprezentanții CJSU Maramureș au explicat faptul că, în total, au fost aplicate 30 de sancțiuni.

Conform autorităților, la casa persoanei decedate s-a folosit o instalație de sonorizare/amplificare pentru slujba religioasă la care au participat din curțile gospodăriilor vecinii, în zonă fiind amplasate aproximativ 12 gospodării. De organizarea funeraliilor s-a ocupat un frate al polițistului care a locuit împreună cu persoana decedată.

„La slujba de la cimitir au participat cetățeni din gospodăriile aflate în vecinătatea locului de înhumare, care s-au deplasat din case și curte la cimitir. Pentru nerespectarea măsurilor prevăzute în ordonanța militară au fost aplicate persoanelor identificate 30 de sancțiuni contravenționale în valoare de 23.000 lei. Pentru a preveni producerea de incidente au fost informate toate cultele religioase cu privire la prevederile impuse de ordonanțele militare” – a declarat Dan Bucă, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureș.

C.Ț.

Citește și

Anchetă: Înmormântare cu zeci de persoane în Moisei, cercetată de polițiști

Reacție: 25 de amenzi în cazul înmormântării din Moisei

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu