Share
Statistică meteo: Cea mai mare cantitate de apă căzută a fost în Baia Mare, 23 l/mp. Stratul de zăpadă măsoară aproape 90 cm în zona montană

Statistică meteo: Cea mai mare cantitate de apă căzută a fost în Baia Mare, 23 l/mp. Stratul de zăpadă măsoară aproape 90 cm în zona montană

Vremea a fost frumoasa ziua si calda pentru aceasta perioada, dar instabila in timpul noptii cand cerul a prezentat innorarari accentuate si pe arii extinse s au semnalat ploi cu caracter de aversa, insotite de descarcari electrice.

Pe arii restranse cantitatile de apa au depasit 15 l/mp, iar cantitatea maxima de apa inregistrata a fost de 23.0 l/mp in Baia Mare. La munte au cazut precipitatii mixte. Vantul a suflat slab la moderat, cu unele intensificari indeosebi in timpul ploilor, de pana la 36 km/h in Baia Mare, iar la munte de pana la 47 km/h la statia meteo Iezer.

Temperaturile maxime au fost de 19 grade la Ocna Sugatag, Sighetu Marmatiei si 20 de grade la Baia Mare, Targu Lapus. Cel mai rece a fost noaptea trecuta si in aceasta dimineata la statia meteo Iezer -2 grade. Stratul de zapada masura pana la 84 cm la statia meteo Iezer. Debitele si nivelurile principalelor cursuri de apa din bazinele hidrografice au fost in crestere. Nu au fost semnalate probleme.

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si umed. Cerul este acoperit. Ploua in judet. Vizibilitatea in trafic este buna. Vremea se va raci fata de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate in cursul zilei, cand pe arii relativ extinse vor cadea ploi cu caracter de aversa, ce pot fi insotite de descarcari electrice. In zona montana inalta precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in cursul zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 15 grade, iar cele minime intre -1 si 2 grade. Izolat spre sfarsitul intervalului vor fi conditii de bruma.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu