Share
Start vânătoarea de cadouri, ediția 5: Băimărenii și veselia de a dărui bucuria armoniei de sărbători; Jocul simplu „al bunătății și generozității”

Start vânătoarea de cadouri, ediția 5: Băimărenii și veselia de a dărui bucuria armoniei de sărbători; Jocul simplu „al bunătății și generozității”

Start vânătoarea de cadouri, ediția 5: Băimărenii și veselia de a dărui bucuria armoniei de sărbători; Jocul simplu „al bunătății și generozității”

Astăzi, 1 decembrie 2022, s-a dat startul acțiunii „Vânătoarea de cadouri”, în Baia Mare, ediția nr. 5. Primul cadou este ascuns deja și așteaptă un fericit găsitor. Tot ce trebuie să faceți este să puneți un alt cadou în schimb și să dea indicii foto despre locația cadoului ascuns pe pagina de Face­book a evenimentului, Vanatoare de cadouri Baia Mare.

„Am ajuns la o ediție aniversară. Sunt 5 ani de bucuri, de veselie și zâmbete inocente pe care le provocăm prin joaca de-a vânătoarea de cadouri în Baia Mare. Din 1 și până în 25 decembrie, ascundem daruri prin tot orașul, pentru a fi găsite de copiii mari și mici. Ce poate fi mai frumos decât să primești un cadou neașteptat? Ce poate fi mai minunat decât să dăruiești, la rândul tău, un cadou cuiva pe care, poate, nici nu-l cunoști?

Esența Vânătorii de Cadouri din Baia Mare este generozitatea. Vrem să reînvățăm bămărenii să dăruiască, să se apropie de semenii lor cu zâmbetul pe buze, să creăm legături emoționale pe care nu le poți obține altfel decât dăruind. Așadar, regula e aceeași ca în fiecare an: cine găsește cadoul ascuns de noi, trebuie să ascundă, la rândul său, un alt cadou și să ne trimită pe pagina de facebook Vânătoare de Cadouri Baia Mare indicii foto, pentru ca și alții să se bucure de acest minunat joc al generozității”, arată pentru DirectMM.ro Doina Ferenț, inițiatoarea campaniei de succes.

„Pe mine mă încearcă un sentiment de nerăbdare. Abia aștept, și eu, și familia mea, să reîncepem această campanie. Și cred că și băimărenii care au gustat din edițiile precedente așteaptă cu fiori de bucurie data de 1 decembrie — prima zi de vânătoare din acest an. Avem deja peste 1.600 de fani pe pagina noastră de facebook și suntem foarte mândri că am reușit să aducem laolaltă atâția oameni inimoși și dornici de joacă. Pentru că împreună facem Baia Mare mai veselă, mai frumoasă, mai armonioasă și mai caldă. Doar împreună!”, mai arată Doina Ferenț.

Cu fiecare an care a trecut au intrat în joc tot mai mulți băimăreni. „Pentru că tuturor le place să se joace, pentru că tuturor le place să primească daruri și tuturor le place să ofere zâmbete în dar. Tuturor ne place să fim din nou copii, să alergăm, să râdem cu poftă, să trăim bucuria pură a Crăciunului”, mai arată inițiatoarea campaniei.

„Îmi amintesc si acum cu drag de ediția de anul trecut, când zeci de copii s-au întrecut să ajungă primii la darurile ascunse de noi, la zecile de fotografii primite cu darurile ascunse de ei. La fetițele ucrainene care au descoperit pentru prima oară Vânătoarea de Cadouri și au fost plăcut surprinse de punga uriașă cu dulciuri pe care o ascunsese o mămică în Parcul Central. Am făcut împreună cu toți participanții la această campanie o hartă imaginară a celor mai frumoase locuri din orașul nostru, a celor mai vesele parcuri, alei și ferestre. E o experiență de neuitat atât pentru mine, cât și pentru acești copii. Și mă bucur enorm că în peste 100 de case din Baia Mare bradul de Crăciun este împodobit cu ornamentele provenite de la Vânătoarea de Cadouri. E un sentiment de neegalat să știu că am reușit să aducem zâmbete pe fețele atâtor oameni în toți acești ani. Și sunt sigură că această experiență va reverbera în copiii de azi și adulții de mâine. Pentru că generozitatea este molipsitoare. Și avem mare nevoie de oameni cu bun simț, cu simțul datoriei față de orașul în care trăiesc și cu respect față de semenii lor. Urăm tuturor mult succes la Vânătoarea de Cadouri 2023! Am pregătit surprize foarte frumoase pentru toate gusturile și pentru toate vârstele!”, mai arată Doina Ferenț.

C.Ț.

Citește și

Un joc al bunătății: Din nou, băimărenii prin darurile lor au aflat autentica satisfacție! Campania 4, distracție uriașă și fericire la superlativ!


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu