Share
Un joc al bunătății: Din nou, băimărenii prin darurile lor au aflat autentica satisfacție! Campania 4, distracție uriașă și fericire la superlativ!

Un joc al bunătății: Din nou, băimărenii prin darurile lor au aflat autentica satisfacție! Campania 4, distracție uriașă și fericire la superlativ!

Un joc al bunătății: Din nou, băimărenii prin darurile lor au aflat autentica satisfacție! Campania 4, distracție uriașă și fericire la superlativ!

Timp de 25 de zile, Luna Cadourilor a fost marcată, în Baia Mare, în mod inedit. Este vorba despre o vânătoare de daruri pe străzile municipiului. Fapt fain, de care avem nevoie.

Acțiunea a fost extrem de bine primită de băimăreni, care s-au întrecut în a găsi pachetele ascunse prin oraș, dar și a dărui, mai departe, o mică atenție menită să aducă o bucurie însoțită de un zâmbet. Băimărenii s-au cuplat la modulul dăruirii și s-au făcut cadouri.

„Ediția din acest an a fost FANTASTICĂ!!! S-au adunat în jurul proiectului nostru sute de oameni minunați, care au înțeles care este scopul Vânătorii de Cadouri Baia Mare – și anume să dăruim și să facem pe ceilalți fericiți. Am fost mai mult decât încântată să avem parte din proiect oameni care au vrut să ascundă cadouri deși nu au găsit niciunul! Se pare că prin ediția din acest an am scos la lumină cei mai frumoși oameni ai Băii Mari. Generozitatea lor și sufletele lor calde au făcut din ediția aceasta un succes nemapomenit. Sincer, nu știu cum de am reușit să ajungem anul acesta la atât de mulți oameni. Probabil, am reușit să promovăm mai bine proiectul, inclusiv pe media naționale. De asemenea, ne-am definit mai bine audiența în reclamele de pe Facebook. Astfel, mesajul nostru a reușit să ajungă la oamenii care știu că a dărui e mai frumos decât a primi ceva în dar.

Cea mai emoționantă zi a fost cea de-a treia, dacă rețin bine. Este ziua când am primit cel mai entuziasmat mesaj de la o mămică (foto), pe nume Larisa:
În fiecare an v-am urmărit, dar nu am pornit niciodată la vânătoare. Aseară, când am văzut postarea, fiind aproape de noi, l-am luat pe Tudor, și am alergat, săracul copil nu a știut ce am pățit. Eu eram în pijamale, fără ciorapi, cu ghetele desfăcute, am apucat geaca din cuier și la fugă. Soțul ma striga, ca nu știa ce am pățit. Și eu strigam în timp ce alergam cu Tudor : „cadoul, este aproape!” Dacă ați fi văzut reacția lui Tudor…

Și pentru că Universul mereu lucrează pentru noi, așa se face că Larisa a ascuns un cadou în Parcul Central și a stat la pândă, să vadă cine-l găsește. Norocul a făcut să îl găsească un grup de copii ucraineni, care nu știau de campania noastră. Și tare s-au bucurat copiii de daruri, dar mama lor le tot spunea să-l pună la loc.

Atunci a intervenit Larisa: „Au ezitat sa îl ia, de aceea m-am apropiat de ei și cu google translate, le-am spus despre ce este vorba. Au apreciat pagina, le-am spus ca mâine va trebui să pună și ei un cadou. S-au bucurat foarte tare. Sa vedeți cum le-au împărțit”. Eu zic că în acea zi a fost mâna Universului, pentru că oricine altcineva probabil că nu ar fi făcut acest efort să le explice acestor copii refugiați că au dreptul la bucurie, la cadou și la dulciuri. Dar Larisa a fost omul potrivit la locul potrivit și le-a împărtășit din bucuria noastră a tuturor. Bineînțeles, a doua zi, acei copii au ascuns și ei cadouri. Și sper că s-au simțit mai fericiți în Baia Mare, că s-au simțit incluși în comunitatea noastră și că, măcar pentru o clipă, au uitat de război și de supărările de acasă… Dar fără îndoială, fiecare fotografie cu copiii ce găseau cadourile este specială, pentru că emană iubire pură și energie pozitivă, care ne-a încărcat sufletește pentru cel puțin încă un na, pe noi, ca inițiatori ai Vânătorii de Cadouri Baia Mare. Fără doar și poate, va fi și ediția a 5a a Vanatorii de Cadouri. Abia încheiem ediția din acest an și deja suntem nerăbdători să numărăm zilele până la Crăciunul din 2023. Sperăm să aducem în proiectul nostru mai mulți oameni frumoși și mai mulți sponsori, pentru a aduce daruri și mai bogate copiilor din Baia Mare. Vrem neapărat să mulțumim magazinului Cucubau pentru că a răspuns prompt și pozitiv solicitării noastre de a intra în vânătoare, SUnt niște oameni minunați! Dacă vom avea suficiente resurse și timp, ne-ar plăcea să putem face astfel de vânători și de Paste. Dar vom anunța din timp, daca vom iniția un asemenea proiect. Dorim tuturor băimărenilor sărbători fericite, pline cu zâmbete, cu iubire și oameni frumoși alături! Noi suntem recunoscători tuturor că s-au jucat cu noi și alături de noi și astfel am reușit să facem Baia Mare mai frumoasă și mai veselă! Adrenalină pură cu această vânătoare!”, arată pentru DirectMM.ro Doina Ferenț.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu