Share
Sportul are un viitor: Sărbătoare în „familia de handbaliști” din Fărcașa la aniversarea frumoasă de un an de la înființare! O activitate cu copii!

Sportul are un viitor: Sărbătoare în „familia de handbaliști” din Fărcașa la aniversarea frumoasă de un an de la înființare! O activitate cu copii!

Sportul are un viitor: Sărbătoare în „familia de handbaliști” din Fărcașa la aniversarea frumoasă de un an de la înființare! O activitate cu copii!

Școala de handbal CS Fărcaşa a împlinit, în aceste zile de aprilie, un an de la înfiinţare, arată oficialii Primăriei Fărcașa, pe pagina oficială de socializare a administrației locale.

Cu această ocazie micii handbaliști, împreună cu părinții lor au fost invitați să participe la un eveniment care să marcheze această aniversare. Cu excepția unor handbaliste, care au fost prinse în alte activități școlare, pe terenul sintetic din fața Sălii sporturilor, au fost prezente majoritatea fetelor și băieților incluși în acest program de învățare al handbalului. Manifestarea a început cu un moment emoționant prilejuit de aniversarea zilei de naștere a antrenorului principal, Sebastian Albu, copiii cântându-i și urându-i acestuia, din toată inima, La mulți ani cu sănătate!

În discursul care a urmat acestui moment, antrenorul Sebastian Albu a făcut un bilanț succint al activității Școlii de handbal de la Fărcașa.
Sebastian Albu: „În urmă cu un an, am avut inițiativa înființării unei grupe de handbal copii și, la recomandarea unor cunoscuți, am ales comuna Fărcașa. Încă de la prima discuție am găsit deschidere și înțelegere din partea domnului primar Ioan Stegeran și, ulterior a doamnei directoare Viorelia Vele. Sunt foarte fericit că am ales Fărcașa pentru că aici am găsit oameni dedicați și deschiși la minte, oameni care știu ce însemnă sportul pentru copii. Vreau să le mulțumesc încă o dată domnului primar Ioan Stegeran, colegului Mircea Rogoz, antrenorul echipei de fete și tuturor celor care ne-au ajutat și ne ajută să avem condiții de pregătire foarte bune și echipament de calitate, oameni care au înțeles că performanța se face cu efort, cu sacrificii și cu minte. Ne dorim, și partial cred că am și reușit, să fim o familie și băieții și fetele pentru că scopul nostru este unul comun, să facem performanță și să reprezentăm cu cinste comuna Fărcașa. Si oriunde vom merge în țară ori în străinătate copiii de la Scoala de handbal CS Fărcașa trebuie să fie exemplu pentru cei din jur pentru că reprezintă un club și o comunitate respectată. Sunt foarte bucuros că oamenii din țară, din domeniul handbalului, cei din Federația română de handbal au auzit și vorbesc foarte frumos de noi iar mulți ne invidiază pentru ceea ce avem noi aici, pentru condiții și pentru baza sportivă de aceea trebuie să fim serioși , să muncim iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Încă o dată, mulțumesc autorităților locale, copiiilor și părinților pentru tot ajutorul pe care ni-l oferă necondiționat”, arată astfel Sebastian Albu.

Au urmat apoi momente mult așteptate de copii, s-a jucat fotbal, în mai multe reprize, și în final toti cei prezenți au primit pizza, sucuri și au gustat dintr-un minunat tort aniversar, mai arată autoritățile locale pe pagina oficială de socializare.

C.Ț.

Citește și

Succesul are un viitor: Trei mici sportivi din Maramureș care activează la școala handbalistică din Fărcașa au conversat cu jucătorul lor preferat!


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu