Share
Soluție temporară: A fost turnat un strat provizioriu de asfalt pe podul de la Ardusat (FOTO)

Soluție temporară: A fost turnat un strat provizioriu de asfalt pe podul de la Ardusat (FOTO)

După luni de zile în care podul de la Ardusat a fost ignorat de constructor, firma responsabilă a trecut la treabă și a turnat un strat temporar de asfalt.

DirectMM.ro a relatat, la începutul săptămânii, că se vor face lucrări de reparații provizorii pe porțiunea minată, care aproape că devenise impracticabilă circulației rutiere.

Conducerea Consiliului Județean (CJ) Maramureș a dat, atunci, asigurări, că, în urma discuțiilor cu constructorul, se va turna un strat de asfalt, până la lucrările de amploare, pentru a reduce din disconfortul conducătorilor auto, nevoiți să facă drumuri la mecanic după ce tranzitează podul. Ei bine, la mijlocul săptămânii în curs, din fericire, acest lucru s-a întâmplat, punând, astfel, punct agoniei șoferilor, cel puțin deocamdată.

În fapt, podul face parte din Drumul Nordului, obiectiv al cărui beneficiar este județul Maramureș. Acesta cuprinde următoarele drumuri sau sectoare de drumuri judeţene: DJ 108D (sectorul limita judeţului Sălaj – Ariniş – Rodina – Gârdani), DJ 108A (Gârdani – Fărcaşa – Sârbi – Tămaia – Buzeşti – Ardusat), DJ 182C, DJ 182B (Coaş – Copalnic Mănăştur – Vad – Lăschia – Făureşti – Şurdeşti), DJ 193 (Ardusat – limita judeţului Satu Mare), DJ 182B (Şomcuta Mare – Coaş), DJ 193 (Ardusat – Colţirea – Hideaga).

C.Ț.

Foto – Atac la cenzură

Citește și

Podul blestemat: Ceva concret despre podul de la Ardusat! Președintele CJ Maramureș: “Va fi așternut, în curând, un strat de asfalt” (FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu