Share
Solidaritate: Mobilier donat pentru bărbatul de 70 din Berința care a rămas fără casă și bunuri. Cont bancar pus la dispoziția celor care vor să îl ajute (FOTO)

Solidaritate: Mobilier donat pentru bărbatul de 70 din Berința care a rămas fără casă și bunuri. Cont bancar pus la dispoziția celor care vor să îl ajute (FOTO)

Zilele trecute, DirectMM.ro v-a prezentat cazul bărbatului în vârstă de 70 de ani din Berința, căruia un incendiu violent i-a mistuit casa și bunurile personale din interior. Ca urmare, vârstnicul Mircea Vesa a fost nevoit să locuiască temporar la vecini, iar localnicii au lansat un apel umanitar pentru a reface casa consăteanului lor.

În urma incendiului din Parohia Berința, Consiliul Parohial împreună cu părintele paroh s-au implicat în eforturile de reamenajare a locuinței afectate. Totodată, Preacuviosul părinte Filip Casian s-a deplasat la fața locului în vederea ajutorării persoanei afectate de situație.

Ca atare, prin Sectorul Social-Filantropic și Misionar, a fost donat un mobilier pentru înzestrarea unei camere. „Menționăm faptul că persoana în cauză a pierdut totul în urma incendiului. Mulțumim celor implicați în reconstruirea casei! Împreună putem face binele prin credință și faptă!”, au arătat reprezentanții Sectorului Filantropic din cadrul Episcopiei Ortodoxe a Maramureșului și Sătmarului.

Toți cei care doresc să îi întindă bărbatului o mână de ajutor o pot face prin donații de bani sau obiecte. Se dorește construirea unei locuințe, astfel încât vârstnicul să aibă un acoperiș deasupra capului. Totodată, sunt binevenite piese de mobilier sau electronice/ electrocasnice ori articole vestimentare, întrucât focul a distrus tot ce a întâlnit în cale. Așadar, toți cei care doresc pot face donații în Contul Parohiei Berința: RO29RNCB0182166174280001.

Întotdeauna, dar din dar se face Rai, iar faptele bune fac viața mai bună! Niciodată nu putem să știm dacă nu putem ajunge, oricare dintre noi, într-o astfel de situație disperată! Așadar, haideți să ne mobilizăm și să îl ajutăm pe bărbat, atât cât avem posibilitatea! Cu siguranță, împreună, vom reuși!

C.Ț.

Citește și

Apel umanitar: Un bărbat de 70 de ani din Berința a rămas fără casă și bunuri personale în urma unui incendiu devastator. Împreună îl putem ajuta! (FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu