Share
Vis împlinit: Vârstnicul din Berința, a cărui locuință a ars în primăvara acestui an, s-a mutat în casa refăcută de oameni cu suflet mare

Vis împlinit: Vârstnicul din Berința, a cărui locuință a ars în primăvara acestui an, s-a mutat în casa refăcută de oameni cu suflet mare

Un incendiu violent care a avut loc în luna martie a acestui an, în satul Berința, comuna Copalnic Mănăștur, a lăsat pe drumuri un bărbat singur, în vârstă de 70 de ani. 

Oamenii s-au mobilizat, s-a implicat și Episcopia, iar acum anunțăm că locuința maramureșeanului Mircea Vesa e gata.

„Cu ajutorul Bunului Dumnezeu și cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, având sprijin financiar și material din partea Sectorului Social Filantropic al Episcopiei, cât și din partea credincioșilor parohiei ortodoxe Berința și a oamenilor de bine, am reușit să refacem în mare parte casa domnului Mircea Vesa, în vârstă de 70 de ani, casă care a ars aproape în întregime în urma incendiului din data de 5 martie 2021.

S-a adunat până în prezent suma de 25.000 lei, bani care au fost cheltuiți în totalitate pe materialele necesare construcției. Cu ajutorul vecinilor pricepuți în construcții care s-au oferit voluntari, am reușit să refacem acoperișul și celelalte lucrări necesare. Momentan, domnul Mircea Vesa se bucura de frumoasa lucrare! Vă mulțumim tuturor!” – se precizează pe pagina Filatropia.

L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu