Share
Împreună reușim: Au început lucrările la noua casă pentru văduva cu 7 copii din Târgu Lăpuș

Împreună reușim: Au început lucrările la noua casă pentru văduva cu 7 copii din Târgu Lăpuș

Săptămâna trecută vă prezentam cazul unei femei văduve cu 7 copii, Domnica Moldovan, din Târgu Lăpuș, care a rămas fără casa modestă în care locuia, aceasta fiind cuprinsă de flăcări.

Parohia Ortodoxă „Înălțarea Domnului” din oraș, prin programul „Construiește o casă, zidește suflete”, derulat cu binecuvântarea Preasfințitului Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, împreună cu primăria oașului și cu alți binefăcători, au lansat un apel umanitar, iar mulți dintre dumneavoastră le-ați sărit în ajutor.

S-au adunat până acum aproape 4.000 de lei și s-au primit materialele, iar zilele astea se va începe la zidit.

„Primăria Orașului Târgu Lăpuș, prin domnul primar Mitru Leșe, a ajutat la curățarea și pregătirea terenului pentru a putea fi construită noua casă. Domnul Hatos Ovidiu (antreprenor) coordonează lucrările pe șantier.

Până în prezent, în contul Parohiei Ortodoxe „Înălțarea Domnului” s-au făcut donații în valoare de 3.985 lei, iar domnul Hatos Ovidiu a colectat suma de 1.100 lei. Cei care doresc să ajute financiar la refacerea casei pot să vireze bani în contul parohiei RO73BTRLRONCRT0304379202 sau să mi ofere personal. Mulțumim tuturor binefăcătorilor!”, precizează preotul Florin Stan.

L.C.H.

Citește și

Apel umanitar: O văduvă cu 7 copii, din Târgu Lăpuș, are nevoie de ajutor; Focul i-a lăsat fără un acoperiș deasupra capului (VIDEO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu