Share
Strigăt de ajutor: Corina Brișcan are nevoie din nou de ajutorul nostru; Să o ajutăm să învingă nemiloasa boală (FOTO)

Strigăt de ajutor: Corina Brișcan are nevoie din nou de ajutorul nostru; Să o ajutăm să învingă nemiloasa boală (FOTO)

La începutul lunii decembrie 2020 vă povesteam pentru prima dată despre Corina Brișcan, în vârstă de 40 de ani, din Baia Mare. Ea fusese diagnosticată cu leucemie limfatică, se afla atunci la tratament în Viena, însă costurile erau prea mari pentru a-l putea continua și avea nevoie de sprijinul nostru.

Numeroși oameni i-au sărit un ajutor, iar la finalul lunii anunțam că tratamentul dă rezultate în cazul băimărencei și că nu mai există activitate tumorală în organismul său. Ne-am bucurat și am așteptat să fie declarată vindecată.

Au trecut câteva luni de atunci, iar zilele trecute am văzut un mesaj care ne-a înstristat. Corina se luptă în continuare cu boala.

„Am sperat, am așteptat, am visat momentul în care să vă pot împărtăși o parte din minunile de care am avut parte, cum am luptat, cum am învins noi toți împreună greutățile vieții care mi-au fost sortite, să vă pot da vestea cea mare că sunt vindecată și împreună am învins… Sunt gândurile soției mele ce dorea să le împărtășească cu voi toți după ultimul tratament din martie. Din păcate, viața ne rezervă întotdeauna altceva decât am dori, suntem într-o luptă continuă cu destinul și sperăm să învingem sau, cel puțin, să ne dea răgaz, timpul necesar să ne putem reculege forțele pentru o nouă bătălie, să fim într-o oarecare măsură un adversar redutabil. Fiecare zi e o nouă încercare a vieții prin care trebuie să trecem. Încet, încet, treptat, cu ajutorul lui Dumnezeu și cu toată speranța „că totul va fi bine” vom învinge împreună cu toții. Vă mulțumim tuturor!” – a scris soțul Corinei pe rețelele de socializare.

În cazul în care doriți să-i acordăm sprijin financiar în lupta pentru recuperarea sănatății, vă comunicăm un cont bancar unde se pot face donații:
Titular cont: BRISCAN ALEXANDRU-STEFAN
Cont iban: RO30 RNCB 0659 0651 6106 0001
Bic: RNCBROBU
Banca: BCR

L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu