Share
Se lansează proiectul caritabil ”Tură pentru viață”

Se lansează proiectul caritabil ”Tură pentru viață”

Marți, 30 aprilie, de la ora 15:00, în Centrul Vechi din Baia Mare va avea loc lansarea evenimentului caritabil „Tură pentru viață”, organizat de MiBo Adventures şi Rotaract T.E.A.M. Baia Mare.

Aceasta va consta într-o tură cu bicicletele prin oraș, pe următorul traseu: Centrul Vechi – Piața Revoluției – McDonald’s – bd. Unirii – bd. Republicii – bd. Traian – str. Gării – bd. Decebal – bd. Independenței – bd. Victoriei – Parcul Tineretului. Pentru a putea participa este nevoie de o bicicletă în stare bună de funcționare și cască de protecție.

“Acest proiect îşi propune să aducă în atenția publicului situația copiilor și a tinerilor care suferă de amiotrofie spinală. Tură pentru viață 2019 se va îndrepta spre fetița Sarah Cenan, de 3 ani, diagnosticată cu amiotrofie spinală tipul 1, boală genetică ce constă în pierderea treptată a masei musculare, copilul fiind incapabil să se alimenteze, având tulburări de înghițire, plâns fară vigoare, tuse ineficientă. Patru tineri pasionați de ciclism – Mihai Groza, Bogdan Turciac, Romeo Panican și Dan Porfire – vor parcurge 1000 de km cu bicicleta prin/în inima Transilvaniei în perioada 28 mai – 1 iunie 2019. Ne dorim să strângem câte 1 euro/km de participant pentru a putea să o ajutăm pe Sarah Cenan, punându-i la dispoziție consumabile pentru un an de zile și sisteme ortopedice (verticalizator și scaun ortopedic)”, spun organizatorii evenimentului.

Donațiile se pot face în următorul cont:

RO66BTRLRONCRT0200489903, Asociația Rotaract Club T.E.A.M. Baia Mare.

Lasă un comentariu