Share
Să-l susținem în continuare pe băimăreanul David Roth în lupta cu boala! Zilele viitoare se va deplasa în Valencia pentru investigații

Să-l susținem în continuare pe băimăreanul David Roth în lupta cu boala! Zilele viitoare se va deplasa în Valencia pentru investigații

La începutul lunii octombrie vă prezentam povestea lui David Roth, un copil de 11 ani, din Baia Mare, care se luptă cu o boală gravă.

David a trecut deja prin intervenție chirurgicală, însă mai urmează și altele, iar costurile sunt mari. Apropiații familiei au lansat atunci pe rețelele de socializare un apel umanitar:

„Dragi prieteni, vă rețin atenția de data aceasta cu situația micuțului David, băimărean de-al nostru. Până de curând, David era un băiat sănătos, se bucura de copilărie, de familie și de prieteni, până într-o zi când au apărut primele semne ale bolii. Nimic nu prevestea că ar fi vorba de o boală gravă. Și familia se aștepta să fie ceva ușor de tratat, dar diagnosticul primit a fost crunt. A fost diagnosticat cu tumoare pe creier, iar operația a fost facută. În urma investigațiilor a reapărut tumoarea. Este afectată măduva de la coloana vertebrală și are cifoscolioză toraco-lombară, necesită mai multe intervenții chirurgicale, are nevoie mare de susținerea noastră, a tuturor.

Operația pe creier a fost făcută, tumoarea a fost îndepărtată, a făcut și puncții și a trecut cu greu peste operație. Acum se simte mai bine, îl mai doare spatele și puțin capul, face ședințe la psiholog. Se pregătește pentru următoarele intervenții ce trebuie făcute de urgență. Prima intervenție constă în eliminarea tumoarei de pe coloană, urmată apoi de încă doua intervenții.

Dragilor, haideți să contribuim și noi puțin, să aducem familiei greu încercate puțină bucurie. Măcar grija banilor să nu o aibă, să le oferim confortul psihic, să depășească problemele de care se lovesc și să le fim alături cu tot ce putem. Dar din dar se face rai! Orice sumă ajută! Mulțumim!”.

Recent am contactat-o pe mama lui David și am întrebat-o ce vești mai are, iar răspunsul este îmbucurător.

„Trebuia să plecăm pe data 12 ianuarie în Valencia, dar s-a anulat zborul din cauza pandemiei. Ne-am reprogramat pe data de 17 ianuarie. Să sperăm că nu se va anula zborul iar. David în mare parte este ok, a avut mici dureri de spate, i-a curs sânge din nas de câteva ori, dar este ok. În 15 ianuarie suntem programați la București pentru control CT. Cu ajutorul lui Dumnezeu duminică zburăm spre Valencia unde suntem așteptați pentru investigații. Avem două programări acolo. De aici medicul ne-a recomandat să plecăm în străinătate pentru operația de care are nevoie David. E foarte complicata…coloana vertebrală și măduva”, precizează mama băiatului.

Cei care vor să dea o mână de ajutor o pot face prin intermediul acestui cont:

Roth David Robert RO35BTRLRONCRT0531689201 deschis la Banca Transilvania.

L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu