Share
S-a reluat programul biletelor de tratament balnear pentru pensionari; Vezi câte bilete mai sunt disponibile în Maramureș

S-a reluat programul biletelor de tratament balnear pentru pensionari; Vezi câte bilete mai sunt disponibile în Maramureș

Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Maramureş anunţă că s-a reluat programul biletelor de tratament balnear pentru anul 2020.

Judeţului nostru i-au fost repartizate 82 de bilete cu începere din data de 24, respectiv 25 iunie, din care mai sunt disponibile:

  • 10 bilete pentru Bizușa
  • 2 – Buziaș
  • 2 – Moneasa
  • 2 – Geoagiu
  • 2 – 1 Mai

Pentru mai multe informaţii persoanele interesate sunt rugate să sune la numerele de telefon: 0262 227448, 0262 437175 (interior 137).

„Va informăm că prin contractul de prestări servicii încheiat între Societatea de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă şi Casa Naţională de Pensii Publice se asigură serviciile de tratament balnear, cazare şi masă pentru pensionarii şi  asiguraţii sistemului public de pensii.

Odată cu reluarea programului  bilete de tratament balnear pe anul 2020  s-a elaborat un plan de acţiuni concrete de prevenire a contaminării persoanelor şi de asigurare a protecţiei sănătăţii în vederea evitării infectării sau răspăndirii COVID-19, pentru perioadele în care urmează să se desfăşoare activităţi în acest sens.

Bazele de tratament sunt printre cele mai performante din sistemul românesc de recuperare a capacităţii de muncă, fiind dotate cu aparatură medicală de înaltă tehnologie, acces la resursele naturale precum şi personal medical calificat. Toate informaţiile despre serviciile oferite de Societatea de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacitaţii de muncă le găsiţi pe pagina web www.tbrcm.ro”, anunță reprezentanții CJP Maramureș.

Lasă un comentariu