Share
Până la iarnă: Cu ajutorul Episcopiei se va reconstrui gospodăria incendiată din Ungureni (FOTO)

Până la iarnă: Cu ajutorul Episcopiei se va reconstrui gospodăria incendiată din Ungureni (FOTO)

Vă spuneam zilele trecute că un necaz mare s-a abătut peste o familie din Ungureni. În 17 septembrie un incendiu le-a distrus toată agoniseală – casă, șură, anexe.

În 18 septembrie, părintele Casian Filip, consilier al Sectorului Social-Filantropic și Misionar a vizitat familia greu încercată. Aici, împreună cu părinte Florin Stan, protopop al Protopopiatului Lăpuș, și cu Lucia Chermezan Butcure, primarul comunei Cupșeni, s-au discutat modalitățile de susținere a celor afectați.

„Am rămas plăcut impresiontă de telefonul primit de la Părintele Casian Filip, consilier al sectorului Social-Filantropic, care a venit la noi în sat însoțit de Părintele Protopop Florin Stan, exprimându-și dorința de a merge la familia greu încercată.

Mulțumim Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului, mulțumim Părintelui Episcop Iustin, pentru implicarea activă! Din nou ați demonstrat că sunteți alături de cei aflați în necaz! Un bun preot este înainte de toate doctor de suflete!

Voi încheia cu un cuvânt rostit de însuși Părintele Iustin, Episcop al Maramureșului și Sătmarului: “Terenul de pastorație al preoților de azi este suferința umană! Facem împreună ce trebuie! Dumnezeu să ne ajute, iar familia să nu se simtă singură! Amin! O zi binecuvântată și Doamne ajuta să-i așezăm în casa până vine frigul!” – a scris pe rețelele de socializare Lucia Chermezan Butcure.

Dacă doriți să contribuiți puteți face donații:

Transfer bancar

Unitatea CEC BANK SA
TITULAR CONT: UNGUR VERONICA
Cont lei: RO65CECEC001946384427211
Cont euro: RO35CECEB000B2EUR1726281

Protopopiatul Ortodox Lăpuș
Cont RO45BRDE250SV10306102500
Banca Română pentru Dezvoltare

Numerar

Protopopiatul Ortodox Lăpuș
Str. Țibleșului nr. 22, Tg Lăpuș, jud. Maramureș sau direct la Parohia Ungureni

L.C.H.

Citește și

Necaz mare: Un incendiu a distrus toată agoniseala unei familii din Ungureni; Haideți să dăm o mână de ajutor! (FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu