Share
O tânără mămică, accidentată ieri în Baia Sprie, are nevoie urgentă de sânge (GALERIE FOTO)

O tânără mămică, accidentată ieri în Baia Sprie, are nevoie urgentă de sânge (GALERIE FOTO)

O tânără de 25 de ani, din Şişeşti, conducea mașina pe strada Câmpului din Baia Sprie. La un moment dat, a oprit pentru a efectua un viraj la stânga, pe o stradă laterală.  În autoturism a intrat  o motocicletă condusă de o sătmăreancă de 31 de ani, care nu a păstrat suficientă distanță de siguranță. În urma impactului, motocicleta a fost  proiectată pe sensul opus, unde a fost lovită de un autoturism condus regulamentar de un băimărean de 55 de ani.

Sătmăreanca Samuela Rigo, conducătoarea motocicletei, a fost rănită serios. După primele îngrijiri medicale de la echipajul ambulanţei sosit la faţa locului, a fost transportată la Spitalul de Urgenţă ”Constantin Opriş” Baia Mare, unde a rămas internată la secția de terapie intensivă.  Samuela Rigo are nevoie urgentă de  sânge A2 negativ sau 01 negativ. Apropiații au lansat apeluri pentru donare pe paginile de socializare și în presa sătmăreană:

”Samuela Rigo are nevoie urgentă de ajutorul nostru! Ea este o mămică foarte săritoare. Data trecută, când am postat un asemenea anunț pentru o doamnă a fost prima care a sărit în ajutor. Acum are  ea nevoie de noi! Cei care pot dona vă rugăm să specificați la centrele de transfuzie că este pentru RIGO Samuela, internată la Spitalul Municipal Baia Mare, secția terapie intensivă. Oricine poate dona, indiferent de grupă, căci ea va primi grupa necesară, iar cel de alte grupe va intra în banca de sânge”

 

 

 

 

Lasă un comentariu