Share
Noi locuințe pentru două familii defavorizate din Ardusat și Urmeniș

Noi locuințe pentru două familii defavorizate din Ardusat și Urmeniș

 

În 24 octombrie, arhimandritul Casian Filip, consilier al Sectorului Social-Filantropic și Misionar din cadrul Episcopiei, împreună cu pr. Adrian Morar au participat în Ardusat la o ședință de lucru a grupului de acțiune pentru implementarea proiectului „Construiește o casă, zidește suflete”. A fost  detaliat proiectul prin care o familie formată dintr-o mamă rămasă singură, având patru copii, va beneficia de o locuință. De asemenea, a fost identificat terenul unde va fi amplasat imobilul.

Ieri, 4 noiembrie, a avut loc o nouă ședința de lucru, în care a fost prezentată ancheta socială și a fost ales proiectul casei sociale.

Tot ieri, arhim. Casian Filip împreună cu arhidiconul Dumitru Botiș au făcut o vizită de lucru în Urmeniș, unde familia Mugur se află într-o situație dificilă, după ce casa în care locuiau a fost distrusă de un incendiu. Credincioșii parohiei și preotul Gheorghe Știrb s-au solidarizat pentru degajarea terenului în vederea construirii unei noi case. Sectorul Social-Filantropic și Misionar va asigura familiei alimente, haine și rechizite pentru copii, dar și mobiliarea casei la sfârșitul construcției.

Lasă un comentariu