Share
Sunt atâtea nevoi la casa cu opt copii și niciun tată, încât e nevoie de omenia și ajutorul nostru!

Sunt atâtea nevoi la casa cu opt copii și niciun tată, încât e nevoie de omenia și ajutorul nostru!

Opt copii, cu vârste cuprinse între 6 luni și 12 ani, împreună cu mama lor, locuiesc într-o casă cu două camere și o baie. O casă care are nevoie de finisări exterioare și interioare. Bărbat la casă nu mai este, după ce, săptămâna trecută, tatăl copiilor și-a pus capăt zilelor.

”Încă din prima zi după petrecerea tragicului eveniment, Parohia Ortodoxă Bârsana a intervenit pentru a pregăti cele necesare pentru înhumare, beneficiind și de sprijinul Primăriei și al conducerii școlii din Bârsana.

S-a format o echipă pentru a termina finisajele interioare și exterioare la casa acestor copii și se ia în calcul extinderea imobilului care, deocamdată, are doar două camere și o baie.

Așteptăm sprijinul tuturor care doresc să-i ajute pe acești opt copii rămași orfani. Rugăm pe toți ce care doresc să ajute această familie greu încercată!” – e apelul făcut de preotul Marcel Oprișan.

 

Dacă ajutoare imediate (haine , alimente) au venit la casa cu opt copii și niciun tată, pentru lucrările ce trebuie realizate e nevoie de bani și materiale. Cei dispuși să doneze, o pot face în contul RO39CRCOX250200000369433, deschis la Banca Cooperatistă Tisa, pe numele Bența Lenuța-Maria, mama celor opt copilași nevinovați, care încă nu realizează exact ce s-a întâmplat.

Pentru informații/ oferte/ detalii aveți la dispoziție numărul de telefon 0747 558 575 (pr. Marcel Oprișan)

Lasă un comentariu