Share
Faptă bună: Elevii Școlii Gimnaziale „Alexandru Ioan Cuza” din Baia Mare au donat fructe și legume pentru persoanele vulnerabile

Faptă bună: Elevii Școlii Gimnaziale „Alexandru Ioan Cuza” din Baia Mare au donat fructe și legume pentru persoanele vulnerabile

Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” din Baia Mare (dir. Amalia Mariana Caltea) s-a implicat în Campania Națională „Săptămâna fructelor și a legumelor donate” din cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară.

Prin această acțiune, cadrele didactice și-au dorit consolidarea abilităţilor elevilor de a trăi împreună cu ceilalţi într-o societate unită şi solidară, în care contează valenţele umanitare, implicarea, angajamentul și responsabilitatea.

„Ca de fiecare dată, elevii, părinții și toate cadrele didactice s-au implicat cu dăruire și cu speranța că vor aduce zâmbete calde și bucurie pe chipurile persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile din cadrul Asociației ASSOC. Felicitări tuturor! Sunt mândră de echipa mea de voluntari!”, a declarat prof. Ileana Avram, coordonator SNAC.

„Din tot ce am primit de la școală s-au făcut 100 de pachete, adică peste 100 de familii se vor bucura de ajutorul oferit. Vreau să mulțumesc din suflet elevilor și profesorilor!”, precizează și Cassian Zola, responsabilul departamentului de donații.

Felicitări tuturor!


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu