Share
Două zile de proteste programate în Baia Mare

Două zile de proteste programate în Baia Mare

Sâmbătă, 26 ianuarie, și duminică, 27 ianuarie, de la ora 16.00, în Piața Revoluției din Baia Mare vor avea loc proteste împotriva intenției Guvernului de a emite o ordonanță de urgență care poate anula unele condamnări pentru corupție. ”Evenimentul este notificat legal”- a precizat Aurora Danciu, din partea organizatorilor. ”Nu vrem OUG pentru corupți” e genericul sub care au loc protestele.

2 Comentarii în această postare

  1. Pe baimareni nu-i prea intereseaza lucrurile care ne influenteaza din greu viata comunitatii:lipsa unor investitii si a unor investitori seriosi ( ultimul venit acum vreo 7 ani a si plecat din zona),salariile cele mai mizere din tara,migratia masiva a maramuresenilor,ci povestile politicienilor si manipularea unor curente antidemocratice.

    Răspunde
  2. Cand o sa iasa lumea pentru a obliga autaritatile judetene si locale sa faca ceva pentru revenirea industriala si economica a zonei? Vad ca pe nimeni nu deranjeaza faptul ca municipalitatea sparge sume considerabile pentru constructia de ghene subterane,mini aquaparcuri pentru sobolani.Nu suntem in stare sa pastram curatenia acum sau sa pastram intacte actualele custi pentru tomberoane si deja ma gandesc cum o sa arate blocate noile aquaparcuri pentru sobolanimea din oras.Oricum sobolanii circula in voie intre blocuri prin fostele conducte ale Energotermului.

    Răspunde

Lasă un comentariu