Share
Demers în sprijinul celor opt copii din Bârsana rămași fără tată, care și-a pus capăt zilelor

Demers în sprijinul celor opt copii din Bârsana rămași fără tată, care și-a pus capăt zilelor

Sensibilizați de drama prin care trec o mamă și cei opt copii ai ei din Bârsana, după ce capul familiei și-a pus capăt zilelor, maramureșeni inimoși – și dintre cei din țară, dar și dintre cei care și-au făcut un rost pe alte meleaguri – încearcă să ajute. Este și cazul vișeuancei Florina Andreica, care trăiește acum în Germania.

”Dragi prieteni, este pentru prima dată când apelez la voi și mă adresez în special prietenilor și cunoștințelor mele care lucrează în străinătate. Rog pe toți cei cu posibilități să îi ajutăm pe acești copii din Bârsana, Maramureș, care în urma cu câteva săptămâni au rămas fără tată. Mama acestor copii nu lucrează deoarece ei nu au vârsta necesară pentru a se întreține singuri; cel mai mare are 12 ani, iar cel mai mic 9 luni. Momentan toată lumea o ajută, dar peste câteva luni toată lumea o să uite de ei. De aceea, eu, împreună cu câțiva prieteni din Germania, am decis să ii punem lunar în cont cât putem și vă rog și pe voi, cei care puteți, să o faceți. Pentru noi, cei din străinătate,10 sau 20 de euro nu e o sumă așa de mare, dar puțin cu puțin se adună, așa că orice sumă este binevenită pentru a ajuta acești copii să crească și să nu le lipsească nimic. Mai jos aveți numărul de cont unde puteți să le trimiteți bani. Hai să le aducem acestor copii zâmbetul pe buze.
RO88 RNCB 0185 0634 6502 0003 – titular Bența Lenuța-Maria. Contul este în euro.

PS: Totodată am creat un grup pe fb care este destinat celor care vor să ajute lunar această familie, acest grup se numeste „O lume mai bună”. Acolo o să încerc să unesc cât mai mulți oameni care doresc să doneze o particică din venitul lunar acestei familii”, a scris Florina Andreica pe pagina sa de Facebook. Ea a și făcut prima donație, după cum a arătat într-o fotografie postată pe rețeaua de socializare.

Foto: Facebook / Florina Andreica

Lasă un comentariu