Share
De Sfântul Nicolae: O familie din Rogoz a primit un strop de bucurie din partea jandarmilor

De Sfântul Nicolae: O familie din Rogoz a primit un strop de bucurie din partea jandarmilor

A devenit deja o tradiție ca în preajma marilor sărbători religioase, jandarmii maramureșeni să sprijine anumite cazuri sociale.

Acum, cu ocazia sărbătorii religioase dedicată Sfântului Ierarh Nicolae, cei din cadrul Postului de Jandarmi Montan Țibleș și cei din Târgu Lăpuș și-au propus să aducă un strop de bucurie celor trei copii ai unei familii din Rogoz, cu vârsta între 3 și 14 ani.

„Ajutorarea acestora a fost posibilă prin implicarea colegilor noștri, care au declanșat o activitate caritabilă pentru a veni în sprijinul acestei familii. Neașteptat de mare a fost ecoul acestei acțiuni întrucât  jandarmii s-au mobilizat, au reușit să adune atât bunuri materiale, îmbărăcăminte, încălțăminte, electrocasnice, dar și bani. Au venit cu ele luni, în ajun de sărbătoare și au reușit să aducă un strop de bucurie, considerând că este de datoria lor să-i ajute pe acești copii de Moș Nicolae.

Acum, în preajma sărbătorilor de iarnă vom mai organiza astfel de activităţi şi credem că, prin efortul comun, vom reuşi să aducem o rază de lumină în viaţa celor cu care soarta poate a fost mai puțin generoasă” – transmit jandarmii.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu