Share
Concert caritabil pentru o fetiță de trei ani și jumătate care suferă de o boală gravă

Concert caritabil pentru o fetiță de trei ani și jumătate care suferă de o boală gravă

Inspectoratul Școlar Județean, Asociația ASSOC Baia Mare, Instituția Prefectului și Asociația Esperando organizeazǎ, ȋn 19 aprilie, de la ora 16.00, la Teatrul Municipal Baia Mare, concertul caritabil “Suflet lângă suflet – Șansǎ la viațǎ pentru Sarah”.

Sarah este o fetițǎ de trei ani și șase luni, diagnosticatǎ la vârsta de șapte luni cu amiotrofie spinalǎ tip1, o boală degenerativǎ care ȋi atrofiazǎ mușchii. Pǎrinții au reușit sǎ acceseze singurul tratament pentru aceastǎ boalǎ, numit Spinraza. Acest tratament stopeazǎ boala și ajutǎ la recuperarea funcțiilor motorii. Donațiile de la concertul caritabil vor fi utilizate pentru alimentație, consumabile, terapii, deplasǎri și douǎ aparate medicale: scaun ortopedic și verticalizator.

Ȋn foaierul teatrului vor fi amplasate standuri cu obiecte specifice sǎrbǎtorilor pascale, iar pe scenă vor urca preșcolari și elevi, precum și corul structurilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Invitat special al concertului caritabil este interpretul de muzică populară Petrică Mureșan. Intrarea la concert este liberă.

Lasă un comentariu