Share
Campanie de donații pentru adăpostul Fundației de Voluntari Somaschi

Campanie de donații pentru adăpostul Fundației de Voluntari Somaschi

Voluntarii Erasmus Plus ai Federației YMCA România, ai Fundației de Voluntari Somaschi și ai Centrului pentru Dezvoltare Durabilă Greentin demarează o campanie de colectare de produse alimentare, farfurii și tacâmuri de unică folosință, precum și de produse de curățat pentru a fi donate adăpostului Fundației de Voluntari Somaschi. La acest adăpost voluntarii derulează un program social pentru copii, tineri și adulți din categoriile vulnerabile (comunitatea romă, oameni fără adăpost etc.).

Acțiunea face parte din proiectul voluntarei portugheze Catarina Claudia Martins Barbosa, care alături de echipa de tineri voluntari străini și români implementează acest program social ce cuprinde colectarea de produse alimentare, prepararea și servirea mesei către beneficiari, socializare, ateliere de discuții, de  conștientizare comunitară.

Voluntarii îi îndeamnă pe cei care vor să susțină acest demers să ducă donațiile lor la Centrul de Tineret Baia Mare al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Maramureș (strada Culturii, nr. 7A)  marți, 16 aprilie, și joi, 18 aprilie, între orele 16:00 și 19:00.

Lasă un comentariu