Share
Aproape 350 de locuri de muncă vacante, în Maramureș

Aproape 350 de locuri de muncă vacante, în Maramureș

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Maramureș pune la dispoziția celor interesați 347 de locuri de muncă. Pentru cei care au studii gimnaziale sunt disponibile 76 de posturi. Se caută agent de securitate, femeie de serviciu, lucrător comercial, muncitori necalificați. De asemenea, tinichigiu în construcții, tâmplar, strungar.

Alte 43 de locuri de muncă sunt pentru absolvenții de liceu, 20 pentru cei cu liceul teoretic și 23 pentru absolvenții unui liceu de specialitate. Se caută lucrător comercial, agent publicitate, tehnician electrician, lucrător gestionar, cosmetician, dispecer, administrator societate comercială, curier.

Sunt disponibile trei posturi pentru absolvenții unei școli de maiștri, iar pentru cei fără studii sunt disponibile 57de posturi. Se caută cameriste, ambalator, ajutor bucătar, femeie de serviciu, muncitori encalificați.

Cele mai multe posturi sunt pentru absolvenții de școli profesionale. 108 locuri de muncă sunt vacante și se caută șofer, ospătar, tâmplar, tapițer, stivuitorist, strungar, lăcătuș.

Pentru cei cu studii superioare sunt disponibile 20 de posturi și se caută consilier instituții publice, consilier juridic, decorator interioare, inginer mecanic, inginer mașini-unelte, manaer zonă, manager proiect.

Vezi lista completă a locurilor de muncă AICI.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu