Share
Apel umanitar: Casa unei văduve din Tăuții de Sus a fost mistuită de flăcări. Parohia ortodoxă strânge donații pentru reparații (GALERIE FOTO)

Apel umanitar: Casa unei văduve din Tăuții de Sus a fost mistuită de flăcări. Parohia ortodoxă strânge donații pentru reparații (GALERIE FOTO)

Apel umanitar inițiat de Parohia Ortodoxă din Tăuții de Sus, după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o casă a fost grav afectată de flăcări.

Credincioșii sunt chemați să sprijine parohia să refacă locuința familiei, care nu dispune de fonduri.

„Azi-noapte a ars casa văduvei Rogojan Letiția din Tautii de Sus, din cauza unei prize defecte. Focul a mistuit totul, așa cum se vede în poze, cei din casă au reușit să se salveze la timp. Acum, văduva Letiția, cu fiul și fiica cu care împreună locuia aici, au fost nevoiți sa se mute la rude în alte localități. Nu putem să îi lăsăm singuri în această grea încercare. Oricare dintre noi puteam fi în locul lor. Vă rugăm să ne ajutați să reconstruim această casă! Orice ajutor e binevenit. Doamne ajută!”, a scris pr. Adrian Mihali.

S-au primit deja primele donații și există promisiuni de cuie, scoabe, sârmă, ușă de intrare, mobilier, însă orice lucru ar fi de mare ajutor. Toți cei care doresc să întindă o mână de ajutor familiei greu încercate o pot face la 0740270877 (pr. Adrian Mihali) sau la contul Parohiei Ortodoxe Tăuții de Sus:

RO71BTRL02501205W58849XX.

C.Ț.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu