Share
A scăpat cu viață, după patru ore de agonie în turnul de la combinat (VIDEO)

A scăpat cu viață, după patru ore de agonie în turnul de la combinat (VIDEO)

Adelin Ovi P. e un tânăr de 29 de ani, pe care Cupidon l-a săgetat adânc.  Pe pagina lui de socializare, el își prezintă iubita ca fiind logodnica sa. El e din Ferneziu, dar o perioadă a locuit la penitenciarul din Tăuții de Sus. Când a ieșit afară, dând pe dinafară de iubire, a avut un șoc: Ramona îl cam părăsise. Un șoc atât de mare că a vrut să moară din dragoste.  Adică să-i provoace și el iubitei un șoc și mai mare. Și-a planificat sinuciderea, asigurându-i o bună diseminare pe facebook. Întâi și-a anunțat intenția morbidă: ”Toți care m-ați vrut mort, acum o să aveți ocazia să mă vedeți mort,  sa mă aduceți la moarte”.

În loc de bilet de adio, a lăsat o postare pe facebook: ” ”Astăzi este ultima poză. Voi muri peste maxim o oră. Tată, te rog frumos, sa mă ierți pentru tot ce am făcut”  (sus, imaginea care însoțește acest text).

S-a urcat în turnul de la combinat, de unde mai întâi a transmis live. Desigur lumea s-a alarmat: de la prieteni, la poliție și  pompieri. Negocierile pentru a coborî au avut loc și la fața locului, dar și pe mess. I-au scris mulți prieteni. Chiar și necunoscuți: ”Sper sa nu faci asta…Nu te cunosc, dar m-ai întristat foarte tare…  (Oana Roxana).

Iubita (fosta iubită?) nu i-a scris în spațiul public.

”Dă-te jos de acolo, măi, nu face prostii, crezi că merită? ?? ”(Monica P.)  ● ”Da, pentru că o iubesc din tot sufletul meu drag” – răspunde Adelin. ● ”Ferească Dumnezeu, da’ ce-i cu tine omule??? Tu ești nebun la cap?? Pentru un pic de p…a te omori si alții ar da orice să trăiască!” – e fermă Bianca B.   

 

Tânărul devine  mai conciliant, după ce e  abordat de Marya Andreea. ” Vino aici și mergem la Ramona împreună, să mă ierți, și promit că mă dau jos” – cedează Adelin la vreo trei ore de la anunțarea sinuciderii. Dar tot mai transmite live din turnul combinatului. Din fericire, după vreo patru ore de agonie amoroasă – în care a pendulat între viață și sinucidere în turnul combinatului – Adelin a obținut ce a vrut: iubirea sa a venit la baza turnului, iar Adelin a coborât și se află în siguranță.

Chiar dacă Ramona a cooperat la a-l convinge pe tânăr să coboare din turn înapoi la viață,  în materie de reciprocitate a sentimentelor,  refrenul de muzică ușoară ”Și tu la fel de m-ai iubi/ Toți pomii din lume ar înflori”   nu prea ar avea cum să funcționeze. La noi, pomii nu înfloresc iarna.

Ce-o fi în „sufletul său drag”, numai Adelin  știe. Dar măcar e viu și – de nu-și va recuceri iubita – la cei 29 de ani ai săi are timp să-și găsească o iubire și mai mare.

Imagini: @AdelinOviP.

 

Lasă un comentariu