Share
A murit fosta realizatoare TV, Cristina Țopescu

A murit fosta realizatoare TV, Cristina Țopescu

În această seară de 12 ianuarie, fosta realizatoare TV, Cristina Țopescu (59 de ani), a fost găsită moartă în locuința sa situată într-un complex din Pipera-Tunari. Nu au fost găsite urme de violență – au precizat sursele din poliția care face cercetări  la fața locului. Anchetatorii au găsit în casa Cristinei Țopescu – care era mare iubitoare de animale – mai mulți câini, dintre care doi erau morți. ”Visa să își cumpere o căsuța într-un sat săsesc din Transilvania și să se mute acolo, cu pisicile și câinii ei, pe care îi iubea și îi îngrijea” – a declarat Bogdan Rareș, ultimul care care i-a acordat jurnalistei un interviu; se întâmpla în  recenta campanie pentru alegerile prezidențiale.

Cristina Țopescu  a fost fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu. După ce, în 2017, a părăsit platourile de televiziune, ea a lucrat în ultima vreme la Ministerul Sănătății,  în calitate de  consilieră.

Potrivit unor surse, Cristina Țopescu nu ar mai fi răspuns la telefon din 23 decembrie, iar ultima postare de pe pagina sa de socializare e datată 26 decembrie 2019.

Lasă un comentariu