Share
Situația acum la noi: În județul Maramureș oficial avem 7 UAT-uri în prezent care se află în carantină zonală. Este vorba despre Sighetu Marmației și 6 comune!

Situația acum la noi: În județul Maramureș oficial avem 7 UAT-uri în prezent care se află în carantină zonală. Este vorba despre Sighetu Marmației și 6 comune!

Situația acum la noi! În județul Maramureș oficial avem 7 UAT-uri în prezent care se află în carantină zonală. Este vorba despre Sighetu Marmației și 6 comune!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență anunță că nu va fi prelungită măsura de carantină zonală pentru comuna Giulești, cu localitățile aparținătoare Giulești, Berbești, Ferești și Mănăstirea, după ce ieri a ieșit comuna Recea, cu satele aparținătoare Recea, Mocira, Săsar, Lăpușel și Bozânta Mică.

În Maramureș, în prezent, știm că avem în prezent un număr de 7 UAT-uri carantinate, Cernești (din 7 octombrie), Rona de Jos și Groși (ambele din 9 octombrie), Bocicoiu Mare (din 12 octombrie), Boiu Mare (din 13 octombrie), Sighetu Marmației (din 14 octombrie), Vima Mică (din 15 octombrie), conform cifrelor oficiale ale autorităților.

Comuna Giulești era comuna din Maramureș care se afla de cel mai mult timp în carantină zonală, din 22 septembrie, cu prelungiri. Astăzi, 20 octombrie, incidența era de 5,06 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, echivalentul a 16 cazuri în interval de două săptămâni. Marți, 19 octombrie, era de 6,01 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, echivalentul a 19 cazuri în același interval de timp. Comuna Recea era cea de-a doua care se afla cel mai mult în carantină, ea fiind sub incidența măsurii începând cu 5 octombrie. Astăzi, 20 octombrie, incidența era de 5,67 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, echivalentul a 39 cazuri în interval de două săptămâni. Marți, 19 octombrie, era de 5,52 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, echivalentul a 38 cazuri în același interval de timp.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu