Share
Situația acum la noi: În județul Maramureș în prezent, în mod oficial, avem tot mai puține UAT-uri care se află în carantină zonală. A ieșit Groși! Vezi de ce!

Situația acum la noi: În județul Maramureș în prezent, în mod oficial, avem tot mai puține UAT-uri care se află în carantină zonală. A ieșit Groși! Vezi de ce!

Situația acum la noi! În județul Maramureș în prezent, în mod oficial, avem tot mai puține UAT-uri care se află în carantină zonală. A ieșit Groși! Vezi de ce!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență transmite că nu va fi prelungită măsura de carantină zonală pentru comuna Groși, cu localitățile aparținătoare Groși, Ocoliș și Satu Nou de Jos.

În Maramureș, în prezent, știm că avem în prezent un număr de 5 UAT-uri carantinate, Rona de Jos (din 9 octombrie), Bocicoiu Mare (din 12 octombrie), Boiu Mare (din 13 octombrie), Sighetu Marmației (din 14 octombrie), Vima Mică (din 15 octombrie), conform cifrelor oficiale ale autorităților.

Cel mai probabil Rona de Jos va ieși și ea în cursul zilei de mâine, odată ce se va primi anunțul central către CJSU Maramureș. Groși are astăzi o incidență mare, de peste 12 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, echivalentul a 39 cazuri în interval de două săptămâni. Care sunt atunci motivele pentru care s-a ieșit, vă întrebați. Răspunsul este simplu! Începând de luni vor deveni, deci, valabile noile măsuri instituite la nivel central. Așadar, cel mai probabil, toate UAT-urile carantinate vor ieși, pe rând, din carantina zonală, date fiind măsurile naționale.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu