Share
Și încă o realizare: AMI, artista noastră din Maramureș, a lansat o nouă piesă reușită. „Ar putea fi și pentru tine începutul călătoriei tale”! (VIDEO ȘI FOTO)

Și încă o realizare: AMI, artista noastră din Maramureș, a lansat o nouă piesă reușită. „Ar putea fi și pentru tine începutul călătoriei tale”! (VIDEO ȘI FOTO)

Arista Andreea Ioana Moldovan, băimăreancă de-a noastră, bifează succes unul după altul, arătând că este una dintre cele mai iubite cântărețe din România.

Noua sa piesă este intitulată „O fată obișnuită” și este una dintre cele mai personale dintre cele lansate de până acum de tânăra artistă originară din municipiul Baia Mare.

După succesul avut cu single-ul „Enigma” în colaborare cu Tata Vlad, AMI revine cu unul dintre cele mai frumoase și personale proiecte ale sale – „O Fată Obișnuită”. Piesa va fi inclusă pe următorul său album, „Enigma”.

„Povestea albumului Enigma continuă cu al doilea release ‘O Fată Obișnuită’, o călătorie din lumea mea din oglindă, în lumea reală în care mă las condusă de valul vieții spre un nou început, unde-mi descopăr sufletul și încep să îl ascult, să-i dau voie să fie așa cum simte el. Piesa asta este despre curajul de a fi vulnerabil, despre calea către lumea noastră interioară pentru a recunoaște că nu suntem perfecți și sper ca cei care o vor asculta să-și găsească tăria de fi cine sunt ei, cu adevărat”, arată AMI.

„Lansez piesa asta cu emoții, fiindcă-i venită de departe, din lumea sufletului, acolo unde e mister, nesiguranță, temeri și multe întrebări la care încă stau și caut răspunsuri. Dar mai știu că la mine-n suflet e simplu, sincer și frumos. Piesa asta ar putea fi și pentru tine începutul călătoriei tale către ceea ce eşti tu cu adevărat, să te regăsești și să îți croieşti propriul drum după cum simți tu că ar fi potrivit pentru tine”, mai arată AMI.

Piesa a fost produsă de către Adi Colceru, în timp ce linia melodică a fost compusă de AMI, Adi Colceru și Alex Ghinea. Versurile au fost scrise de AMI și Cezar Guna, mai arată producătorii.

AMI s-a remarcat în rândul iubitorilor de muzică datorită timbrului său unic și creațiilor sale muzicale pline de emoție. Artista și-a început cariera odată cu piesa „Trumpet Lights”, lansare ce a dominat topurile naționale de la radio și TV. De asemenea, piese precum: „Otra Vez”, „Playa en Costa Rica”, „Te-aştept diseară” sau „Déjà vu” în colaborare cu Grasu XXL reprezintă unele dintre cele mai populare lansări ale artistei. Colaborarea cu Tata Vlad pentru piesa „Enigma” a reușit să adune peste cinci milioane de vizulizări pe YouTube, fiind în top 3 cele mai difuzate piese ale momentului în România, se arată într-o analiză muzicală.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu