Share
Show-ul Românii Au Talent: Originar din Maramureș din municipiul Baia Mare un tânăr talentat, Sergiu Gliga, a uimit juriul!Este autopsierul care cântă la pian!

Show-ul Românii Au Talent: Originar din Maramureș din municipiul Baia Mare un tânăr talentat, Sergiu Gliga, a uimit juriul!Este autopsierul care cântă la pian!

Show-ul Românii Au Talent: Originar din Maramureș din municipiul Baia Mare un tânăr talentat, Sergiu Gliga, a uimit juriul!Este autopsierul care cântă la pian!

Sergiu locuiește în Cluj, unde lucrează la IML Cluj. Însă el este originar din Baia Mare, Maramureș. A studiat la Școala Generală Nichita Stănescu Baia Mare, la Colegiul de Arte Baia Mare și la Henri Coandă Baia Mare, ca specializare Asistent Medical Genralist.

Visul cel mai mare al lui Sergiu este să fie confundat, la propriul lui concert, cu Ștefan Hrușcă. Sergiu își mai dorește mult să se însoare. Îi plac chestiile morbide. A făcut un curs de specializare în medicina legală, iar la examenul final a avut ca temă autopsia. La cinci ani, s-a jucat prima oară la un pian și crede că ăla a fost momentul în care și-a descoperit pasiunea pentru muzică.

A fost abandonat în spital, la naștere. A fost adoptat cand avea 2 ani. Pe mama lui naturală o știe, dar nu ține legătura. Bănuiește că e în Italia, au vorbit de două ori. Tatăl natural a murit acum 12 ani. Mama adoptivă este asistent maternal. Sergiu are mai multe joburi, printre care unul este să predea pian unui nevăzător. Sergiu a cântat la pian și a impresionat-o pe Andra. “Pentru mine ai fost o surpriză plăcută! Ai cântat cu drag și s-a simțit! Bravo”, i-a spus jurata, arată site-ul oficial al show-ului.

Sergiu Gliga a revenit plin de încredere la „Românii au talent”. Tânărul a mai participat la emisiune în sezoanele 7 și 9. Atunci luase câte două voturi DA din partea juraților și nu a putut merge mai departe în competiție. Sergiu a vrut să-și mai încerce o dată norocul și să impresioneze cu vocea sa. Sergiu este originar din Baia Mare, dar locuiește în Cluj. Are 24 de ani și este autopsier la Institutul Inimii Cluj-Napoca. Concurentul a declarat că le mai cântă defuncților care ajung pe masa de autopsie.

Sergiu a vorbit cu lejeritate despre jobul său, chiar glumind cu Andra și spunându-i că el este singurul bărbat care poate ajunge la inima ei. Sergiu a interpretat la pian și cu vocea o piesă sensibilă, ce i-a evidențiat timbrul de tenor.

„Foarte frumos, Sergiu! Pentru mine, ai fost o surpriză plăcută! Uite, e bine că oamenii încearcă în viață, până găsesc genul muzical care li se potrivește. Ai cântat foarte frumos! Ai cântat cu drag și s-a simțit. Bravo, Sergiu!”, a declarat Andra. Povestea lui Sergiu, completată de momentul de la „Românii au talent” i s-a părut fascinantă lui Andi Moisescu: „E fascinant contrastul ăsta. Ce ne imaginăm că înseamnă meseria ta – e clar că habar nu avem, e doar în imaginația noastră – și liniștea pe care o aduci tu când te așezi la pian. Incredibil ce spectacol, ce liniște. E un echilibru, un echilibru pe care e clar că tu-l ai. E clar că totul are o noimă în viața ta. Vreau să spun că tocmai contextul ăsta te pune și mai bine în valoare. În context, mi se pare că este realmente spectaculos ce am văzut aici și ce am auzit”. Sergiu Gliga merge mai departe în competiție cu 3 DA. Mihai Bobonete nu a fost cucerit de momentul muzical al concurentului. I-a apreciat, în schimb, talentul oratoric și l-a sfătuit să se apuce de stand-up comedy, mai arată și infomusic.ro.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu