Share
Show TV: Băimăreanca AMI a câștigat trofeul Te cunosc de undeva, după ce a învins trei cupluri de artiști din România. Reacția ei (VIDEO ȘI FOTO)

Show TV: Băimăreanca AMI a câștigat trofeul Te cunosc de undeva, după ce a învins trei cupluri de artiști din România. Reacția ei (VIDEO ȘI FOTO)

Ajuns deja la al XV-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva! s-a bucurat de un parcurs demn de invidiat. Împreună cu premiul adjudecat în finala de sâmbăta aceasta, 225.000 de euro au ajuns, de-a lungul timpului, la familii nevoiaşe din România şi peste 150 de artişti au simţit pe propria piele magia transformărilor.

La finalul sezonului 15, artista care a impresionat cu transformările ei este AMI.

AMI este în culmea fericirii, mai ales că s-a aflat mereu în fruntea clasamentului cu cele mai multe puncte și a fost nominalizată prntre cei patru finaliști ai sezonului 15 „Te cunosc de Undeva!”.

Alături de ea s-au luptat alte trei echipe puternice, formate din Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Romică Tociu și Adriana Trandafir, Marcel Pavel și Monica Anghel.

Ruleta a decis pentru cei patru finaliști, iar AMI s-a transformat în Britney Spears, o legendă pop, care i-a purtat noroc în aceasta seară. Artist a fost foarte entuziasmată și încântată de decizia ruletei.

Competiția a fost una strânsă, însă AMI a surprins încă din prima clipă cu show-ul ei incendiar și interpretarea piesei „OOPS!… I did it again”.

# AMI e câștigătoare

Micuța artistă a impresionat jurații cu transformările ei din cadrul emisiunii, iar finala a fost una spectaculoasă. Cântăreața a făcut un show pe măsură și a câștigat premiul în valoare de 15.000 de euro, bani care vor ajunge la o familie nevoiașă.

De-a lungul edițiilor, AMI a evoluat și a fost desemnată câștigătoare de mai multe ori, datorită modului în care cântă și dansează. Multe dintre momentele ei au fost perfecte din toate punctele de vedere. Aceasta s-a adaptat rapid stilurilor muzicale și de dans, întâmpinând provocările cu zâmbetul pe buze și profesionalism.

În ultima ediție a sezonului 15 „Te cunosc de undeva!”, ruleta i-a oferit artistei un personaj destul de dificil, Christina Aguilera, una dintre cele mai sexy blonde din anii 90′.

Se pare că personajul i s-a potrivit de minune lui Ami, care a făcut un show provocator cu ținuta și interpretarea ei.

AMIa fost încântată și de această transformare. “Eu o știu pe Christina Aguilera, când eram mica aveam postere lipite pe pereți”, a mărturisit ea.

Jurații au fost entuziasmați și mândri de victoria artistei, care și-a meritat pe deplin acest premiu. Și celelalte echipe au ținut neapărat să o felicite pe AMI și să îi spuncă că a avut un moment de-a dreptul fascinant.

Artisa a rămas plăcut surprinsă atunci când a primit vestea cea mare. Aceasta a mulțumit tuturor și a spus că este o surpriză neașteptată pentru ea.

# Cine e AMI

Este o cântăreață de excepție din România, de muzică dance, care a devenit cunoscut pentru piesele și colaborările ei, printre care „Trumpet Lights” ,,Playa en Costa Rica’’ sau „Deja Vu” feat. Grasu XXL.

Frumoasa brunetă are 31 de ani și s-a născut în Baia Mare, iar la doar trei ani, părinții au înscris-o la festival de muzică din localitate, unde a impresionat și a câștigat premiul cel mare. După ce a terminat liceul, AMI a plecat la București și a urmat cursurile Universității Naționale de Muzică, secția Compoziție Jazz–Muzică Ușoară.

AMIa participat și la prima ediție a show-ului X Factor, unde a avut-o mentor pe Paula Seling, cea care a luat-o pe artistă în trupa ei. Aceasta a debutat în industria muzicii în 2012, cu piesa „Trumpet Lights” și cu sprijinul celor de la Media Pro Music.

Sursa – a1.ro

Adăugăm și noi câteva cuvinte. AMI este o băimăreancă autentică, ce a înțeles performanța muzicală de la vârste mici. A fost în backing vocals la cea mai bună prestație a României la Eurovision, pentru Paula Seling și Ovi, Playing With Fire, în 2010. Are hit după hit, în ultimii ani, iar cel care „rupe” radiourile acum este cel cu BUG Mafia, 8 zile din 7. AMI, însă, înainte de toate, este băimăreancă și ne mândrim cu asta, iar Trumpet Lights, Otra Vez, Playa en Costa Rica, Te-aștept diseară, 3 lucruri, Somnul nu mă ia sau Tramvai sunt doar câteva dintre hituri. Bravo, AMI! Baia Mare e fericită!

DirectMM.ro

Citește și

Show TV: Băimăreanca AMI, în finala sezonului Te cunosc de undeva. Se va transforma în Britney Spears (VIDEO ȘI FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu