Share
Semne bune anul are: Șapte băieți și șapte fetițe au venit pe lume în minivacanța de Revelion la Spitalul Județean din Baia Mare

Semne bune anul are: Șapte băieți și șapte fetițe au venit pe lume în minivacanța de Revelion la Spitalul Județean din Baia Mare

Mai mulți maramureșeni au avut parte de o bucurie uriașă în minivacanța de Anul Nou, odată cu venirea pe lume a unui nou membru al familiei care să le facă viața mai frumoasă. 

În total, în perioada 31 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021, la maternitatea Spitalului Județean „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare au venit pe lume 14 copii, șapte băieți și șapte fetițe.

Concret, în 31 decembrie, au fost patru nașteri, doi băieți și două fetițe. În prima zi a anului, în 1 ianuarie, au venit pe lume trei băieți și o fetiță. Apoi, în data de 2 ianuarie, s-au născut doi băieți și o fetiță. În 3 ianuarie, balanța s-a echilibrat, întrucât au venit pe lume trei fetițe.

Trebuie să mai punctăm și faptul că tradiţia spune că cei care-şi fac intrarea în lume de Sfântul Vasile au tot norocul în viaţă și vor fi sănătoși și voinici. Și mai trebuie să punctăm și că medicii spun că se vede o creștere a numărului de nou-născuți, comparativ cu alți ani, în această perioadă.

Le urăm multă sănătate şi noroc atât micuților, cărora le dorim să crească sănătoși și voioși, cât şi familiilor lor, pentru a-i putea călăuzi pe cărările vieții cele bune și folositoare! La mulți ani cu fericire!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu