Share
Se suspendă cursurile la Școala Populară de Artă, precum și activitatea centrelor de zi din subordinea DGASPC

Se suspendă cursurile la Școala Populară de Artă, precum și activitatea centrelor de zi din subordinea DGASPC

Până în 31 martie se suspendă și cursurile Secției ”Școala Populare de Artă” din cadrul Centrului Județean pentru Promovarea Culturii Tradiționale Maramureș ”Liviu Borlan”. Perioada poate fi prelungită în funcție de evoluția epidemiei de coronavirus.

Totodată, se suspendă activitatea centrelor de zi din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului, cu excepția centrelor de zi a căror activitate este destinată exclusiv recuperării persoanelor cu dizabilități institutionalizate în centrele rezidențiale din structura Direcției.

Societatea comercială Drumuri-Poduri S.A. va suspenda, începând din 16 martie, activitatea cantinei din incita Palatului Administrativ, până la data de 31 martie. În această perioadă se va realiza curățenia, dezinfecția și reamenajarea spațiilor, astfel încât să permită desfășurarea activității de alimentație publică în condiții de igienă și securitate alimentară, inclusiv păstrarea unei distanțe de minimum un metru între mesele destinate servirii meniului zilnic.

Lasă un comentariu