Unicul vorbitor de idiș din Maramureș, un bătrân de 92 de ani - 12 ore în urmă
Fotografia versus memoria istoriei: „Priviri” din orașul Baia Mare (IX) - 16 ore în urmă
Pomi exotici, tot mai des cultivați în Maramureș. Smochinii sunt deja aclimatizați - 16 ore în urmă
Echipa Colegiului ,,Aurel Vlaicu” Baia Mare va reprezenta județul la faza zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la S-Rugby Mixt - 17 ore în urmă
CSM Sighetu Marmației a sărit în sprijinul unui băiețel, prin donații - 18 ore în urmă
Nouă escrocherie: apelul care te lasă fără bani în cont. Metoda nu poate fi combătută în niciun fel - 18 ore în urmă
Elevi de la Colegiul Economic Baia Mare calificați la etapa națională a Concursului Național de Matematică Aplicată ,,Adolf Haimovici” - 18 ore în urmă
Legendele despre Pintea Haiducul - 18 ore în urmă
De ce nu mai citim cărți: care este cel mai invocat motiv - 18 ore în urmă
Prețuri plafonate la unele alimente, până la finalul anului. Legea a fost promulgată - 19 ore în urmă
Se suspendă cursurile la Școala Populară de Artă, precum și activitatea centrelor de zi din subordinea DGASPC
Până în 31 martie se suspendă și cursurile Secției ”Școala Populare de Artă” din cadrul Centrului Județean pentru Promovarea Culturii Tradiționale Maramureș ”Liviu Borlan”. Perioada poate fi prelungită în funcție de evoluția epidemiei de coronavirus.
Totodată, se suspendă activitatea centrelor de zi din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului, cu excepția centrelor de zi a căror activitate este destinată exclusiv recuperării persoanelor cu dizabilități institutionalizate în centrele rezidențiale din structura Direcției.
Societatea comercială Drumuri-Poduri S.A. va suspenda, începând din 16 martie, activitatea cantinei din incita Palatului Administrativ, până la data de 31 martie. În această perioadă se va realiza curățenia, dezinfecția și reamenajarea spațiilor, astfel încât să permită desfășurarea activității de alimentație publică în condiții de igienă și securitate alimentară, inclusiv păstrarea unei distanțe de minimum un metru între mesele destinate servirii meniului zilnic.