19 decembrie 2013 – La Baia Mare fost inaugurat Atelierul Memorial Gheza Vida - 4 ore în urmă
Două intervenții ale salvamontiștilor maramureșeni în ultimele 24 de ore - 7 ore în urmă
Moș Crăciun, pompierii și dilema de la ISU - 8 ore în urmă
România achită o datorie veche de peste 30 de ani către Statele Unite - 8 ore în urmă
Daruri de la jandarmi pentru copiii unei case de tip familial din Baia Mare - 9 ore în urmă
Jandarmii în vizită la Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri” din Baia Mare - 10 ore în urmă
Revoluția Română, 18 decembrie 1989, Timișoara: Ziua tinerilor secerați de gloanțe pe treptele Catedralei - 11 ore în urmă
CS Minaur joacă în deplasare ultimul meci din acest an - 11 ore în urmă
Dansatorii maramureșeni Luca Mădăras Aluaș – Hannah Gomboș, pe prima treaptă a podiumului la Campionatul Național de Clase al României şi la Cupa Mystic - 11 ore în urmă
„Colindăm în Țara Codrului”: Spectacol de colinde la Asuaju de Sus - 11 ore în urmă
Se suspendă cursurile la Școala Populară de Artă, precum și activitatea centrelor de zi din subordinea DGASPC
Până în 31 martie se suspendă și cursurile Secției ”Școala Populare de Artă” din cadrul Centrului Județean pentru Promovarea Culturii Tradiționale Maramureș ”Liviu Borlan”. Perioada poate fi prelungită în funcție de evoluția epidemiei de coronavirus.
Totodată, se suspendă activitatea centrelor de zi din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului, cu excepția centrelor de zi a căror activitate este destinată exclusiv recuperării persoanelor cu dizabilități institutionalizate în centrele rezidențiale din structura Direcției.
Societatea comercială Drumuri-Poduri S.A. va suspenda, începând din 16 martie, activitatea cantinei din incita Palatului Administrativ, până la data de 31 martie. În această perioadă se va realiza curățenia, dezinfecția și reamenajarea spațiilor, astfel încât să permită desfășurarea activității de alimentație publică în condiții de igienă și securitate alimentară, inclusiv păstrarea unei distanțe de minimum un metru între mesele destinate servirii meniului zilnic.
















