Share
Sânge proaspăt în poliția maramureșeană

Sânge proaspăt în poliția maramureșeană

23 de tineri au avut parte de o ceremonie specială luni, 5 noiembrie, la debutul lor în meseria de polițist. „Am constituit un arc temporal, în centrul căruia se află cei 23 de agenţi debutanţi, care pornesc azi la drum cu speranţa că vor reuşi să continue drumul performanţei, încadraţi de persoane care au făcut cinste poliţiei şi de aspiranţii la o carieră în instituţia noastră”, a arătat şeful Inspectoratului de Poliție Județean, comisarul şef Liviu Constantin Grozavu. Altfel spus, a fost întâlnirea reprezentanților a trei generații.

La ceremonie au fost invitați colonelul (r) Grigore Pampa, precum și Gabriel Rotărescu, elev al Colegiului ”Mihai Eminescu” din Baia Mare, care îşi doreşte o carieră în poliţie.

Conducerea inspectoratului i-a felicitat pe noii colegi, toți absolvenții având posibilitatea de a alege județul Maramureș datorită mediilor mari cu care au terminat școala de poliție, cea mai mică fiind 9,23.

Pentru că debutul în carieră rămâne un moment de referinţă în viaţa fiecărui om, preşedintele Corpului Naţional al Poliţiştilor, comisarul şef Marius Velea, a dorit să marcheze acest eveniment, oferindu-le în semn de bun venit noilor agenți câte o plachetă. În încheierea ceremoniei, conducerea inspectoratului i-a asigurat de tot sprijinul de care au nevoie.

Lasă un comentariu