Share
Un grup de credincioși din București – însoțiți de Părintele Vasile Ioana – au vizitat Mănăstirea Bârsana; Au fost întâmpinați de PS Episcop Iustin (FOTO)

Un grup de credincioși din București – însoțiți de Părintele Vasile Ioana – au vizitat Mănăstirea Bârsana; Au fost întâmpinați de PS Episcop Iustin (FOTO)

Sâmbătă, 12 iunie, Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, a întâmpinat, la Mănăstirea Bârsana din Maramureșul Voievodal, un grup de pelerini de la Biserica „Sfântul Nicolae – Dintr-o Zi” din București, însoțiți de Părintele Vasile Ioana.

Cu acest prilej, Preasfinția Sa a vorbit pelerinilor cu multă dragoste și bucurie despre frumusețea Maramureșului oglindită în unicele tradiții și obiceiuri, despre salbele de mănăstiri care împodobesc Eparhia noastră, despre neuitatele momente petrecute cu Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Justinian, părintele duhovnicesc – amintind faptul că, în data de 28 mai s-au împlinit 100 de ani de la nașterea Înaltpreasfinției Sale, precum și icoana Anului Omagial 2021, Maica Domnului, ocrotitoarea migranților români.

La final, Preasfințitul Părinte Episcop Iustin a binecuvântat grupul de pelerini și a mulțumit părintelui Vasile Ioana pentru vizita în Maramureș.

„Dacă vreți să știți cum arată raiul pe pământ, veniți la Mănăstirea Bârsana. Acest loc de poveste, plin de har rezultatul muncii asidue a unor minunate măicuțe. Tot ceea ce vedeți aici a fost construit cu multă trudă, cu mult efort sub oblăduirea Înaltpreasfinţitului Părinte Justinian și al Preasfințitului Părinte Iustin, de către o măicuță, Filofteia Oltean (…) este un loc al păcii, un loc al bucuriei”, a precizat părintele Vasile Ioana pe pagina personală de Facebook, informează Arhid. Adrian Dobreanu, Responsabil Comunicații Media-online.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu