Share
Sfânta Liturghie arhierească în Parohia Ortodoxă Fericea (FOTO)

Sfânta Liturghie arhierească în Parohia Ortodoxă Fericea (FOTO)

Duminică, 6 iunie (a vindecării orbului din naștere), Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, a binecuvântat Capela mortuară a parohiei cu hramul „Sfântul Ierarh Nicolae” din localitatea Fericea, Protopopiatul Chioar, și a săvârșit Sfânta Liturghie înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.

Între părinții slujitori amintim pe Pr. Nicolae Petruș, protopopul Chioarului, Pr. Ciprian Coza, secretar protopopesc și paroh în Buciumi, Pr. Cosmin Ionuț Lupșe, parohul credincioșilor din Fericea, Pr. Andrei Cucu, paroh în Vărai, Pr. Iuliu Filip, paroh în Durușa, Arhid. Dumitru Botiș, inspector social eparhial, Arhid. Gherasim Nap, Diac. Radu Ioan Anton, slujitor la Catedrala istorică „Adormirea Maicii Domnului” din Baia Mare, alături de alți părinți slujitori din parohiile învecinate.

Răspunsurile liturgice au fost date de o parte a membrilor Grupului vocal ASCOR Baia Mare, dirijați de Oana Lenghel.
De asemenea, Preasfinția Sa a efectuat o scurtă vizită pastorală în Parohia Ortodoxă „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din localitatea Vărai, care este păstorită de Pr. Andrei Cucu.

Lasă un comentariu