Share
O frumoasă Axioniță având pictată pe Maica Domnului Pantanassa, izbăvitoare de cancer, a fost așezată în biserica din Săcălășeni

O frumoasă Axioniță având pictată pe Maica Domnului Pantanassa, izbăvitoare de cancer, a fost așezată în biserica din Săcălășeni

Bucurie duhovnicească pentru credincioșii din localitatea Săcălășeni. Recent, în biserica ortodoxă cu hramul „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” a fost așezată o frumoasă Axioniță având pictată pe Maica Domnului Pantanassa, izbăvitoare de cancer, dar și de alte boli trupești și sufletești.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu și al Maicii Domnului, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Iustin și cu sprijinul unor binefăcători care doresc să rămână „anonimi”, biserica noastră a fost împodobită cu o frumoasă Axioniță având pictată pe Maica Domnului Pantanassa, izbăvitoare de cancer și de boli sufletești și trupești, fiind o copie după modelul grecesc care se află spre închinare la Sfânta Mănăstire Vatoped din Sfântul Munte Athos și care este făcătoare de minuni”, anunță preotul paroh Adrian Dobreanu.

Prin rugăciunile către Maica Domnului săvârșite înaintea acestei icoane mulți s-au tămăduit de boli grave.

„Axionița care a fost așezată spre închinare în biserica noastră a fost realizată la un atelier din județul Neamț, de către căruia îi mulțumim pentru această lucrare deosebită sculptată în lemn de stejar.

Maica Domnului Pantanassa este grabnic ajutătoare și izbăvitoare pentru cei care se roagă cu multă credință, pentru că „mult poate rugăciunea Maicii spre îmblânzirea Stăpânului”. De asemenea, nu există în Cer și pe pământ altă față mai puternică, după Sfânta Treime, ca Maica Domnului, care poate să ne ajute nouă, tuturor!

Să spunem cu toții, acest stih care face parte din Slujba Acatistului Icoanei Pantanassa: Bucură-te, Împărăteasă a toate, care vindeci neputinţele noastre, cu harul tău!

Fie ca Maica Domnului Pantanassa să ocrotească pe credincioși, localitatea noastră si pe toți cei care îi vor cere ajutorul spre tămăduirea sufletelor și a trupurilor și în lucrarea mântuirii! Amin!”, mai precizează părintele.

L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu