Share
Reguli încălcate: Petreceri „sparte” de polițiștii maramureșeni în Petrova și Strâmtura. Oamenii legii au aplicat sancțiuni contravenționale

Reguli încălcate: Petreceri „sparte” de polițiștii maramureșeni în Petrova și Strâmtura. Oamenii legii au aplicat sancțiuni contravenționale

Pandemia COVID-19 nu s-a sfârșit, dar pentru unii regulile sunt făcute numai pentru a fi încălcate. Conform legii, petrecerile sunt interzise, însă unii maramureșeni nu au ținut cont de asta, ca urmare, au fost sancționați contravențional.

Sâmbătăseară, 20 februarie, la ora 22.20, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Leordina au fost sesizați cu privire la faptul că la o sală de pe raza comunei Petrova are loc un eveniment privat la care participă mai multe persoane. La fața locului polițiștii au constatat faptul că evenimentul s-a încheiat, iar în interiorul sălii au fost identificate 11 persoane care au participat la acesta.

„Cele 11 persoane au fost sancționate contravențional conform Legii 55/2020 cu amenzi în valoare totală de 10.000 de lei. Totodată, polițiștii au efectuat verificări în vederea stabilirii identității tuturor persoanelor participante la eveniment, ocazie cu care până în dimineața zilei de 21 februarie a.c. au mai identificat opt persoane care au fost sancționate conform legii. Polițiștii continuă cercetările în acest caz”, a explicat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Nu a fost singurul caz, însă. „În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02.00, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă s-au deplasat la un imobil de pe raza comunei Strâmtura, unde se desfășura o petrecere. La fața locului polițiștii au identificat șapte persoane care participau la evenimentul privat (zi de naștere). Petrecerea a fost întreruptă de polițiști. Aceștia au aplicat șapte sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020, în valoare totală de 7.000 de lei”, a arătat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

C.Ț.

Lasă un comentariu