Share
Polițist de la ITPF Sighetu Marmației, premiat cu ocazia zilei Ministerului Afacerilor Interne (FOTO)

Polițist de la ITPF Sighetu Marmației, premiat cu ocazia zilei Ministerului Afacerilor Interne (FOTO)

Cinci polițiști de frontieră au primit distincții cu ocazia aniversării zilei Ministerului Afacerilor Interne. Printre ei s-a aflat și Paul Dumitru Ghețău, de la ITPF Sighetu Marmaţiei, STPF Suceava.

Paul Dumitru Ghețău, de la ITPF Sighetu Marmaţiei, a participat direct la mai multe acțiuni pentru descoperirea și prinderea în flagrant a persoanelor implicate în activitățile de contrabandă, în urma cărora fiind ridicate pachete țigări în valoare de aproape 3.000.000 lei.

Petrică Bacaim, de la Garda de Coastă, s-a implicat activ în cazul importului masiv de deșeuri din Marea Britanie. În urma activităților întreprinse, a fost identificată o societate comercială care efectua activități de import ilegal de deșeuri în România, care erau declarate, în fals, la autoritatea vamală ca fiind produse second-hand.

Marcel-Dacian Foia, de la ITPF Timișora, a reușit prinderea unui cetățean care nu a respectat semnalul de oprire, iar ulterior a încercat să lovească autospeciala de poliție. După abandonarea autovehiculului, șoferul a devenit violent, dar colegul nostru a reușit imobilizarea acestuia. În urma controlului, în autoturism au fost găsite peste 5.000 de pachete de țigări de contrabandă.

În luna martie, Floredan Igreț, de la ITPF Oradea, datorită profesionalismului și seriozității de care dă dovadă, a descoperit o cantitate importantă de țigări de contrabandă (35.245 pachete de țigarete în valoare de peste 450.500 lei) care era ascunsă într-un camion, într-un loc special amenajat în podeaua semiremorcii tractate.

În data de 09 aprilie, Ionuţ Vechiu de la ITPF Iași, aflat în timpul liber, a reținut două persoane care au furat mai multe bunuri dintr-un hipermarket din municipiul Brăila.

Reprezentanții MAI s-au declarat mândri de angajații premiați cu această ocazie!

DirectMM.ro

Lasă un comentariu